Haberler

BAĞCILAR İLE EL-HALİL 'KARDEŞ ŞEHİR' OLDU

Güncelleme:

HALİL 'KARDEŞ ŞEHİR' OLDUBağcılar Belediyesi ile Filistin'in El-Halil Belediyesi arasında imzalanan protokol ile Bağcılar ile El Halil "kardeş şehir" oldu.

BAĞCILAR İLE EL-HALİL 'KARDEŞ ŞEHİR' OLDU

Bağcılar Belediyesi ile Filistin'in El-Halil Belediyesi arasında imzalanan protokol ile Bağcılar ile El Halil "kardeş şehir" oldu. İmza töreninde konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Sizler orada dimdik durduğunuz sürece bizler de sizlerin yanında olacağız" dedi.

Filistin'in en büyük şehirlerinden olan El Halil'in belediye başkanı Teysir Ebu Sinine, eşi ve başkan yardımcılarıyla birlikte Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etti. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, makamında ağırladığı misafirleriyle yakından ilgilendi. Ziyarette; Filistin'in içinde bulunduğu durum, İsrail'e karşı verdiği mücadele ve Türkiye'nin desteği konuşuldu.

Aynı inancı yaşadıkları kutsal mekan olan Filistin'in önemine değinen Çağırıcı, "Osmanlı döneminde Filistin bizler için ne anlam ifade ediyorsa bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde de aynı anlamı ifade ediyor. Bugün Filisin davasının tek savunucusunun Recep Tayyip Erdoğan olması bize gurur verirken İslam ülkeleri arasındaki ilgisizlik sebebiyle de maalesef üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ama şuna inanıyoruz ki, sizler orada dimdik durduğunuz sürece bizler de sizlerin yanında olacağız. Kıyamete kadar Filistin davası baki kalacak. Yerel yönetimler olarak da karşılıklı yapacağımız maddi ve manevi işbirlikleri için de hazır olduğumuzu da ifade etmek istiyorum" dedi.

Tecrübelerinizi şehrimize taşıyacağız

Teysir Ebu Sinine de "Yaşadığımız bütün zorluklara rağmen El Halil dünyaya açık bir belediyedir. Siz kardeşlerimizle bağlarımızı daha da güçlendirmek için işbirlikleri yapıyoruz. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir bir El Halil meydana getirmek istiyoruz. Amacımız gerçekleştireceğimiz kardeşlik imza protokolüyle tüm dünyaya Türk kardeşlerimizle birlikte olduğumuzu dünyaya göstermektir. Sadece belediyeler arasında değil halklarımız arasında da bir birliktelik meydana getirmek istiyoruz. Bu anlaşmayla sizlerin tecrübelerini şehrimize taşıyıp halkımıza daha iyi hizmetler sunacağız" diye konuştu.

Daha sonra ise Bağcılar Belediyesi ile El Halil Belediyesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı. Başkan Çağırıcı ve Teysir Ebu Sinine'nin attıkları imzayla iki belediye kardeş oldu.

Oluşturulma Tarihi : 02. 11. 2021 Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Haberler Şahoviçi Soykırımında Ölenler, Bağcılar'da Anıldı Mavi Beyazlılar Lige Galibiyetle Başladı "Tam Oldu Derken" Bağcılar'da Sahne Aldı Bağcılar Belediyesi Yüzme Yarışması 2021 Özel Öğrencilerden "Geri Dönüşüm" Sergisi Cumhuriyetin Nabzı Bağcılar'da Attı Bağcılar, İklim Değişikliği Çalıştayı'na Ev Sahipliği Yaptı Bağcılar Belediyesi'nin Güvenli İnternet Projesi 3B, ... Mahmut Toptaş: Moda Olsun Diye "Deistim" Diyorlar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kaynak: Habermetre / Toplum

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Filistin Bağcılar Yerel Toplum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title