Haberler

Eyüpsultan Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarına Başladı

Güncelleme:

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarısı sonrası, günler öncesinden hazırlıklarını tamamladı. Ekipler akşam saatlerinde, bir anda başlayan kar yağışı ile birlikte ilçenin tamamında çalışmalara başladı.

Eyüpsultan Belediyesi ekiplerinin kar mesaisi başladı

İSTANBUL - Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarısı sonrası, günler öncesinden hazırlıklarını tamamladı. Ekipler akşam saatlerinde, bir anda başlayan kar yağışı ile birlikte ilçenin tamamında çalışmalara başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar yağışı uyarısının ardından Eyüpsultan Belediyesi ekipleri günler öncesinden hazırlıklara başladı. İlçe genelinde buzlanma ve yolların karla kaplanma tehlikesi bulunan bölgelerde vatandaşların herhangi bir aksaklık yaşamamaları için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında tuzlama çalışmaları yapıldı. Aralıksız sürdürülen çalışmalara, aralarında kar küreme ve tuzlama araçlarının da bulunduğu toplam 62 iş makinası ve araçtan oluşan filo katıldı. Karla mücadele amacıyla yapılan çalışmalarda toplam 220 personel görev aldı.

3 bin ton tuz 250 ton solüsyon

Eyüpsultan Belediyesi, kar yağışının devam etmesi ihtimaline karşı, çalışmalarda kullanmak üzere 3 bin ton tuz ve 250 ton solüsyonu hazır olarak bekletiyor. Öte yandan, çalışmalar esnasında ekiplerin tuz ikmali yapmak için şantiyeye gelip giderek zaman kaybı yaşamamaları için 12 farklı tuz ikmal noktası oluşturuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eyüpsultan Belediyesi Hava Durumu Belediye Genel Yaşam Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title