Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim için ilk belediye başkan adayını açıkladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıda yerel seçim için ilk adayını açıkladı. Aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösteren Özel, "Beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz" ifadelerini kullandı.

Antalya'da partisinin milletvekilleriyle geniş katılımlı toplantı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösterdi. Özel, "Beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz" dedi.

CHP'NİN YENİ DÖNEM ADIMLARINI VEKİLLERLE GÖRÜŞTÜ

Özgür Özel, partisinin TBMM Grubu 28'inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için 2 gündür bulunduğu Manavgat ilçesinde partisinin yeni dönem için atacağı adımları milletvekilleriyle görüştü. Özel, Manavgat'ta bulunan Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni de ziyaret etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellilerle bir araya gelen Özel ve eşi Didem Özel, engellilerle yakından ilgilendi. Engelli çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Özel, bir engelli çocuğa CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı'nın milletvekili rozetini taktı ve fotoğraf çektirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim için ilk belediye başkan adayını açıkladı

ÖZEL'DEN ŞÜKRÜ SÖZEN'E: NE YAPACAĞIZ BU İŞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de eşlik ettiği ziyarette, işitme engelli bir aileyi ziyaret eden Özgür Özel, aile ile işaret diliyle konuştu. İşaret dili tercümanının "Sizin genel başkan olmanızdan çok memnunlar. Manavgat için de belediye başkanı olarak Şükrü Sözen'i görmek istiyorlar" söylemi üzerine Özel, Sözen'e seslenerek, "Şükrü başkanım, bakın siz istemiyorsunuz. Kimseyi de dinlemiyorsunuz ama ne yapacağız bu işi? Sizi başkan olarak görmek istiyorlar" dedi.

"CHP'Lİ BELEDİYELER, ENGELLİ DOSTU BELEDİYECİLİK İÇİNDEDİR"

Özel, engelli bireyler ve ailelerine yaptığı konuşmada engelliler için bir gün belirlemenin ve diğer 364 günün 'Engelliler için ne yaptım' diye sorulmasının önemli olduğunu söyledi. Engellileri dezavantajlarıyla baş başa bırakmanın doğru olmadığını da kaydeden Özel, "CHP'li belediyeler, engelli dostu belediyecilik içindedir. Yaptıkları her işi, engelli dostu olarak, tam olarak yapmak durumundadırlar. Bu konuda belediye başkanlarımızla övünüyoruz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim için ilk belediye başkan adayını açıkladı

"GÖREVİ BIRAKMAK İSTEDİ AMA İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM"

Yerel seçimlerde aday olmak isteyenlerin kendisiyle görüşmek için sıra beklediğini belirten Özel, "Benimle görüşmek isteyenlerden biri de Şükrü Sözen'di. O görevi bırakmak için görüşmek istedi. Kendisini ikna etmeye çalışıyorum. Engelli kardeşlerim bana dedi ki 'Şükrü Sözen giderse, biz kaybederiz' dedi. Manavgat kendisinden razı, çalışanlar kendisinden razı. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz" dedi. Özel daha sonra Sözen'i kürsüye davet etti. Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Sözen'in elini kaldırarak adaylığını açıklayan Özel, "Dünya Engelliler Günü'nde beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Hayırlı olsun" dedi. Özel ve beraberindekiler, daha sonra milletvekilleriyle toplantı yaptıkları otele geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel Haberler

Şükrü Sözen Manavgat Antalya Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (10)

Ahmet Say:

İstanbul Ankara Antalya yı kaybedeceksiniz eski sahiplerine geri verilecek hamdolsun ben devletimin Cumhurbaşkanımızın yanındayım hdplilerin değil

78
96
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

Oslo hangi ülkenin başkenti, hadi biraz o tembel zekanı çalıştırmaya uğraş

yanıt18
yanıt11
FATİH ARSLAN:

Bu saatten sonra hiçbir partiye oy yok. Çok geç öğrendik bosuna sandık başına gitmeyi. Bana hiçbirinin faydası yok.

35
27
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkemizde politika ve siyaset yapan cogunlugun önceliginin ideoloji din ahlak vatan halk degil kendi beka ve cikarlari oldugu bilinmeyen yeni bir sey degilki ancak defalarca kendilerini halki yalanlamalari ilke ve parti degistirmeleri dün sövüp saydiklarinla bu gün yan yana olmalari yaglama ve yaltaklanmalarini gördügümüz halde tepkisiz umursamaz kalarak hala futbol takimi tutar gibi parti topcu popcu tutar gibi lider tutan bizler degilmiyiz suclu kim siyasetcimi?

yanıt4
yanıt1
oguz yanik:

Bende iyi oyuncuyum benide alabilirler

37
8
yanıtYanıtla
Mücahit Kılıç:

Ne hükümet hükümet ne muhalefet muhalefet 1 tane kisi yokmu abi oy verecegimiz

27
9
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

Sahte ler

27
8
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

Nedense iktidar bir türlü açıklamıyor, geçen seçimlerde havuz medyasinı kullanarak baskı yapïyordu hani adaylarınız diye, unutuldu dimi

9
25
yanıtYanıtla
Yusuf Mert Ayık:

CHP'yi devletçi milletçi sol olarak görmek istiyorum , Oy uğruna teröristlere gelir gelmez selam gönderen bi CHP istemiyorum. Seçimi kaybetmelerinin tek sebebi bu. YPG/PKK bir terör örgütüdür diyemedikleri için şu ada ana muhalefetler. Anamuhalefet olmalarının sebebi kişisel sevgilileri dik duruşları değil , CHP logosuna duruşuna oy verildiği içindir. Kendilerinin herhangi bir başarısı yoktur hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.

26
7
yanıtYanıtla
Öner Ergül:

Şükrü sözen manavgatta şu an halk tarafından sevilmeyen birisi, çok riskli bir aday bu seçimi ak parti kazanabilir eğer chp aday değişimine gitmez ise. Bu arada bu durum izmit büyükşehir içinde geçerli

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title