Haberler

Çevre Bakanı kim oldu, belli oldu mu 2023? Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı kim olacak, hangi isim?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'yi bugün açıklaması bekleniyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı belli oldu mu, kim olacak 2023? Yeni Çevre Bakanı kim oldu? Çevre Bakanı'nın kim olacağı açıklandı mı, hangi isim? merak etti. İşte detaylar...

Yeni Kabine'nin yarın akşam açıklanması bekleniyor. Yeni Kabine'de yer alacak isimler ve bakanlar merak edildi. Merak edilen bakanlıktan birisi de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oldu. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı belli oldu mu, kim olacak 2023? Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı kim oldu? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'nın kim olacağı açıklandı mı, hangi isim? İşte ayrıntılar...

CUMHURBAŞKANLIĞI 2023 YENİ KABİNESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 Cumhurbaşkanlığı yeni kabinesi henüz belli olmadı. Kabine'nin 3 Haziran Cumartesi 2023 tarihinde açıklanması bekleniyor. Yeni Kabine'nin 3 Haziran saat 22:00 civarlarında duyurulacağı tahmin ediliyor.

YENİ ÇEVRE BAKANI KİM OLDU, BELLİ OLDU MU 2023?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'nın 3 Haziran Cumartesi günü açıklanması bekleniyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'nın kim olacağı henüz netleşmedi. Bugün açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı İklim Değişikliği Kabine Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title