Haberler

Cafer Mahiroğlu kimdir? Cafer Mahiroğlu nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

Halk TV satıldı! Ünlü kanl Halk TV'yi iş adamı Cafer Mahiroğlu satın aldı. Cafer Mahiroğlu kimdir? Dil öğrenmek için gittiği İngiltere'de konfeksiyon sektöründe çalışmaya başladı. Cafer Mahiroğlu nereli, kaç yaşında?

Cafer Mahiroğlu biyografisi. Sivas'ta doğan iş adamı Mahiroğlu, ünlü ekonomi dergisi Forbes'ın Aralık sayısı kapağında yer aldı. Konfesiyon işçiliğinden patronluğa yükselişini anlattı. İşte, Cafer Mahiroğlu hayatı...

CAFER MAHİROĞLU KİMDİR?

İş adamı, 1966 yılında Sivas'da dünyaya geldi. İngiltere'deki Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak bilinen Mahiroğlu, İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'lerin sonunda İngiltere'ye gitti. Uzun süre konfeksiyon sektöründe çalıştıktan sonra, konfeksiyon markasını satın alarak kendi işini kurdu. 1991 yılında Armondi tekstil şirketini alan Mahiroğlu, Top Shop, New Look, Dorotthy, Perkins, Tesco, Evans gibi bir çok markanın üreticiliğini yapıyor.

Cafer Mahiroğlu, 2007'de mali krize giren İngiltereli Select'i satın aldı. 350'ye yakın mağazası bulunuyor. İngiltere'nin en zengin 100 insanı arasında bulunuyor ve sıklıkla maddi sıkıntılar yaşayan ve batmak üzere olan markaları satın alıyor. 2008'de de Markofoni adlı online alışveriş sitesini satın aldı. Uluslararası dergi Forbes'in Türkiye versiyonu 2016 yılı Kasım sayısında Cafer Mahiroğlu'nun hikayesini kapak yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Forbes Sivas Gündem Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

adamlar siyasi parti kuruyorsa vay halim:

zerrabizm bölgenin kaderi olmuş ; parayı veren düdüğü çalıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title