Haberler

Bolu'da Ramazan Bayramı Tatilinde Ücretsiz Halk Otobüsleri ve Açık Vezneler

Güncelleme:

Bolu'da Ramazan Bayramı tatili süresince özel halk otobüsleri ücretsiz hizmet verecek ve veznelere erişim sağlanabileceği bildirildi.

Bolu'da Ramazan Bayramı tatili boyunca özel halk otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği ve veznelerin açık olacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentte şehir içi ulaşımı sağlayan özel halk otobüslerinin 10-12 Nisan'da üç günlük Ramazan Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği, vatandaşların mesire alanları (Abant, Gölcük) hariç tüm güzergahlardaki araçlardan ücretsiz faydalanabileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, bayram tatili süresince ön ödemeli su sayacı kullanan abonelerin ve emlak vergisi ödemek isteyen mükelleflerin sorun yaşamamaları için veznelerin belirli saatler arası hizmet vereceği bildirildi.

Bu kapsamda dijital su sayacı abonelerinin bugün ve yarın (arife günü) 08.30-17.30, 11-12 Nisan'da 10.00-13.00, emlak vergisi ödemek isteyenlerin ise bugün 08.30-17.30, yarın 08.30-13.00 saatlerinde vezneleri kullanabileceği aktarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Bolu Ulaşım Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title