Haberler

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman? Arka Sokaklar yeni bölüm hangi gün?

Güncelleme:

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olma unvanını elinde bulunduran Arka Sokaklar'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin sevenleri Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün hangi yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman? İşte detaylar...

Kanal D ekranlarının uzun zamandır sevilen dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla Arka Sokaklar dizisinin ne zaman başlayacağı merak edilenler arasında yer alıyor. 632. Bölümü ile sezon finali yapan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon tarihi merak konusu.Kanal D'nin sevilen dizilerinden Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri yeni bölümün hangi gün yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman? Arka Sokaklar yeni bölüm hangi gün? Detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR KONUSU

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D ekranlarının uzun süredir var olan Arka Sokaklar dizisi 632. Bölümü ile sezon finali yapmıştı. Arka Sokaklar izleyicileri ise yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. 16 sezonu ile izleyici ekranlara kilitleyen dizinin yeni sezon tarihi arka sokaklar instagram hesabından duyuruldu. İzleyicinin günlerdir beklediği haber ise sonunda geldi. 17 sezondur ekrana gelen dizi 633. bölümüyle cuma günü yayında olacak. Kanal D ve Arka Sokaklar'ın resmi Instagram hesabından yayınlanan, Zafer Ergin ve Oya Okar'ın olduğu bir videoyla müjde verildi. Zafer Ergin, "Bu hayatta yaşamak da ölmek de ekip işidir. Kanal D'deyiz." sözleriyle hayranlarına seslendi.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Arka Sokaklar Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title