Haberler

Antalya: Alanya'da Turizmcilerden Alternatif Paket

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Turizm İşletmeleri Derneği (ALTİD) ve Kleopatra Otelciler Birliği, yerli ve yabancı turistlere alternatif turizm paketleri sunuyor.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Turizm İşletmeleri Derneği (ALTİD) ve Kleopatra Otelciler Birliği, yerli ve yabancı turistlere alternatif turizm paketleri sunuyor.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, yönetim kurulu olarak aldıkları karar doğrultusunda çok sayıda otelin yerli turiste yönelik yeni paket uygulamaları başlattığını belirtti. Bunların başında kapıdan giriş yapan yerli turiste yüzde 50 indirim uygulamasının geldiğini ifade eden Bozdoğan, "Yerli acentelere karşı yerli müşteri çekmek için özel bir gündem oluşturduk. Avrupa'daki seyahat acentelerine vermiş olduğumuz fiyatların aynısını Türkiye'deki seyahat acentelerine anlaşma yapmak için verdik. Yerli müşteriden kapıdan girişlerde normal fiyatın yüzde 50'sini istiyoruz. Şu anda doluluk oranı yüzde 90'lara vardı. Bir iki hafta içinde doluluğun yüzde 100'lere ulaşmasını bekliyoruz" dedi.

Klepatra Otelciler Birliği Başkanı Mustafa Kahya ise, sezonun kötü gitmesinden dolayı 32 otel olarak birleştiklerini ve yıldızına göre sabit fiyat uygulaması yaptıklarını belirtti. Kahya, birlik olarak acente üzerinden satış yerine internet üzerinden satış yapmaya başladıklarını ifade ederek, "Bu konuda internette bir site açtık. Artık satışlarımız site üzerinden yapılıyor. Hem site fiyatımız hem de kapıdan giriş fiyatımız yerli ve yabancıya sabit. Arada fark yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title