Haberler

26. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? 24. Dönem POMEM sonuçları

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 12-15 Ekim tarihleri arasında 26. Dönem POMEM başvuruları alınmıştı. Peki, 26. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Toplam 7 bin adayın alınacağı 26. Dönem POMEM mülakat sonuçları için gözler gelecek açıklamada. 24. Dönem POMEM sınav sonuçları da açıklandı.

24. Dönem POMEM sonuçları öğren! Polis memuru olmak için girilen sınavdan başarılı olan adayların, 24. Dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı! Lisans mezunu (5.040) erkek, (560) kadın, önlisans mezunu (1.260) erkek, (140) kadın aday olmak üzere toplam (7.000) bin memur adayı için mülakat sonuçları heyecanla bekleniyor. EGM POMEM sonuçları sorgula...

26. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Lisans mezunu 5 bin 040 erkek, 560 kadın, önlisans mezunu bin 260 erkek, 140 kadın aday olmak üzere toplam 7 bin memur adayı, 12 - 15 Ekim tarihinde başvurularını yaptığı mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Polis memuru adaylarının merakla beklediği, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlene 26. Dönem POMEM mülakat sonuçları için henüz net bir tarih verilmedi.

24. DÖNEM POMEM SONUÇLARI

Polis Akademisi Başkanlığı, geçen yıl yapılan mülakat sınavları da dahil olmak üzere eğitimlerinde başarılı olan memur adaylarının atamasına ilişkin duyuru yayımladı. 24. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 24-26 Mart 2020 tarihleri arasında yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçları açıklandı.

POMEM SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

24. Dönem POMEM sınavlarına giren adaylar, atama sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden ya da direkt e-Devlet üzerinden sorgulayabilecekler. Memur adayları, e-Devlet şifreleri ile sınav sonuçlarına erişebilecekler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title