Haberler

Güroymak Belediye Başkanı 5 Ay Aradan Sonra Göreve Başladı

Geçirdiği Trafik Kazasının Ardından İlçeye Dönen Bitlis'in Güroymak Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Coşku ile Karşılandı.

Geçirdiği trafik kazasının ardından ilçeye dönen Bitlis'in Güroymak Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu coşku ile karşılandı.

Ankara'dan Güroymak'a dönerken 8 Şubat 2008 günü Elazığ yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Başkan Hüseyin Mutlu sağlığına kavuşarak görevine başladı. Ankara'dan Muş'a uçakla gelen Başkan Mutlu'yu yaklaşık 100 araçlık bir konvoy karşıladı. Yaklaşık 5 ay aradan sonra Güroymak'a gelen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu, geçirmiş olduğu trafik kazasından sonra Elazığ Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü belirterek burada ilk müdahaleyi yapan sağlık çalışanları ile Elazığ Valisi ve Emniyet Müdürüne göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Elazığ'dan Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini anlatan Mutlu "Burada kaldığı tedavi süresince beni bizzat ziyaret eden, telefonla arayan dost ve hemşerilerime, sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 5 aylık aradan sonra geldiği Güroymak'ta olumlu bir değişiklik gördüğünü söyleyen Başkan Mutlu "Ben her zaman söylüyorum, eğer biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek, bir şeyler yapıldığı zaman sahip çıkarsak bu ilçe her şeye laik ve gelişmeye müsaittir. İlçemize girdiğimde bir şehir havası andırıyordu. Tabii ki sadece bir ana caddenin güzelliği değil. Gönül arzu eder ki ilçemizin her tarafı güzel olsun. 10 Temmuz tarihinde 20 kilometre yolun asfaltlama ihalesi belediyemiz tarafından yapılacaktır. Bu çalışma tamamlanırsa Güroymak'ta ara sokaklarda hemen hemen asfaltsız yolun kalmayacaktır" dedi.

(GO-MET-Y) 01.07.2008 18:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title