Haberler

Gürkan vefat eden Malatya eski Belediye Başkanı Semercioğlu'nun ailesine taziyelerini iletti

Güncelleme:

Malatya Belediyesi'nin 1984-1989 yılları arasında başkanlığını yapan Avukat Seyhan Semercioğlu, tedavi gördüğü Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Malatya Belediyesi'nin 1984-1989 yılları arasında başkanlığını yapan Avukat Seyhan Semercioğlu, tedavi gördüğü Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, cenaze törenine katılarak ailesine başsağlığı diledi.

MTÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde korona virüs tedavisi gören Malatya Eski Belediye Başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında vefat etti. 1984-1989 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Semercioğlu'nun cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında defnedildi. Cenaze törenine katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Semercioğlu'nun eşi Şahika Semercioğlu'na taziyelerini iletti. Gürkan, 'Seyhan Semercioğlu başkanımızdan bizler razıydık, Allah'ta kendisinden razı olur inşallah. Seyhan ağabeyin Malatya'da çok hatırası var. Allah mekanını cennet etsin" dedi.

Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Semercioğlu'nun yakınları katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title