Haberler

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

Güncelleme:

Giresun'un Espiye ilçesinde yayladan dönenleri taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Giresun'da yayladan dönenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 5 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

MİNİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

Espiye ilçesi Ericek köyünde, Karaovacık Yaylası'ndan dönenleri taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı. Kazada 5 kişi öldü, minibüs içerisindeki 11 kişi yaralandı.

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay yerine 112 Acil Servis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Espiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. AFAD ekipleri, kayıp ihtimaline karşı minibüsün yuvarlandığı yerde arama çalışması yaptı.

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada da saat 10.00 sıralarında Espiye Ericek köyü Kökdiken Mahallesi mevkisinde 28 YG 193 plakalı minibüsün virajı alamayarak dere yatağına yuvarlandığı belirtildi.

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

"3'Ü ÇOCUK 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"

Açıklamada, minibüste 17 yolcunun bulunduğu aktarılarak şu ifadeler kullanıldı: "Minibüste bulunan 17 yolcudan 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavileri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla sevk edildikleri hastanelerimizde devam etmektedir. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Giresun'un Espiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişi ile yaralı 11 kişinin kimlikleri belirlendi. Edinilen bilgilere göre, Aykut Kök idaresindeki minibüs ilçenin Karaovacık Yaylası'ndan dönüşte Ericek köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına yuvarlandı. Kazada anne Nursel Topkara (23), oğlu Yusuf Topkara (3) ile birlikte Samet Sağır (2) ve Esma Turan (5) isimli çocuklar ile Sezer Oral hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Berat Topkara, Furkan Turan, Nimet Sağır, Fatma Turan, Mehmet Atabay, Nuri Hançer, Emine Pul, Mustafa Aras Atabay, Can Tüysüz, Mehmet Şişman ve şoför Aykut Kök ise yaralandı. Yaralılar Espiye ve Giresun'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

Giresun'da Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 5 Ölü, 11 Yaralı

Kaynak: AA / Güncel

Giresun Espiye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (14)

:

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. . .

15
1
yanıtYanıtla
Caglayan:

Çok üzücü Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

12
0
yanıtYanıtla
aaaaaaa:

Yaylalara yo yapılmasın diyen ekibi sahne bekliyoruz şimdi.

8
1
yanıtYanıtla
VATAN 28:

ŞU DURUMU BİLE SİYASETE MEZE EDİYORSAN ALLAH SANA AYNI ACIYI YAŞATMADAN ÖLDÜRMESİN İNŞALLAH.

yanıt3
yanıt1
sürmeneli:

Allahım çocuklar ölmesin ölmesin ölmesin. . . . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
af:

bu yayla yolları çok sıkıntılı yabi keresinde karadenizde çıktık bizde baya korkmuştumAllah sabır versin çok diikkat etmek lazım yav :(

7
0
yanıtYanıtla
Alaaddin KAYA:

Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabırlar diliyorum. . .

7
0
yanıtYanıtla
y-d:

ölenlere allah, tan rahmet yaralılarada allah şifa versin kaderli ailelerine sabır baş sağlığı dileklerimle yayla yolu her zaman dikkat edilmesi lazım olan yoldur yolun durumu bilmem ama sürücülerimiz her daim yolu kullanırken daha çok dikkatli olması lazım lütfen evinize 10. dakka geç gidin ama evinize gidin aceleyle bir yerlere sakın gitmeyin sabırlı olun lütfen mal geri geliyor ama can geri gelmiyor düşünün ne var bunda 10. dakka geç git dikkatli git evinde ol yapmayalım bütün sürücülerimiz

7
0
yanıtYanıtla
MP:

YOL YAPILSIN DİYENLER, NE YOLU GAYET GÜZEL YOLU VAR, DOĞRU KULLANSINLAR KAZA YAPMASINLAR HIZ VE DİKKATSİZLİK SONUCU BU KAZALAR YOLUN NE SUÇU VAR.

3
2
yanıtYanıtla
ALANYALI:

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title