Haberler

Zonguldakekbelediye Meclis Toplantısında 'Teşekkür' Gerginliği

Zonguldak Belediye Meclis toplantısında Ak Partili üye Abdullah Karagüzel'in, İller Bankası kredisi konusunda destek veren Ak Parti milletvekillerine teşekkür etmesini istediği Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, "Ben siz söylediniz diye"...

Belediye MECLİS TOPLANTISINDA 'TEŞEKKÜR' GERGİNLİĞİ

Zonguldak Belediye Meclis toplantısında Ak Partili üye Abdullah Karagüzel'in, İller Bankası kredisi konusunda destek veren Ak Parti milletvekillerine teşekkür etmesini istediği Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, "Ben siz söylediniz diye teşekkür etmiyorum. Kendimden, yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Nikah Salonu'nda yapılan toplantıda, kentteki altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası'ndan alınacak kredi için Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e yetki verildi. Toplantı sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Akdemir, "Krediyle ilgili işlemlerin gecikmemesi için bu toplantıya gerek duyduk. Muhalefet ve kendi grubum adına yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Zonguldak güzel hizmetlere layık bir şehir olacak" dedi.

Bu sırada söz alan Ak Partili üye Abdullah Karagüzel, Başkan Akdemir'e yönelik eleştirilerde bulundu. Karagüzel, "Biz size gönül rahatlığı içinde destek vermedik. Çünkü siz belediyenin kaynaklarını toplama konusunda bir hassasiyet taşımıyorsunuz. 1 milyon 200 bin liralık fazla mesai vermişsiniz. Tablo ortada. Ayrıca Ankara seyahatinizde Ak Partili milletvekillerini de ziyaret ettiniz. Onu da burada söylemeniz gerekirdi. İller Bankası konusunda size yardımcı olmuşlar. Onlara da teşekkür ederseniz hoş olur diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Milletvekilleri ile görüşmesinin çok olumlu geçtiğini belirten Başkan Akdemir ise şöyle konuştu:

"Çok yakın ve sıcak ilgi gösterdiler. Görüşmelerimizde o sıcak ilgiyi yakaladık ve ilgili yerlerle de görüşmelerimizi sağladılar. Ben siz söylediniz diye teşekkür etmiyorum. Kendimden, yürekten teşekkür ediyorum. Beni kimse yönlendirmesin, yönlendiremez de. Biz teşekkürü ne zaman yapacağımızı, ne şekilde yapacağımızı, sevgimizi, saygımızı çok iyi biliriz. Kimsenin kuşkusu olmasın. Bugün için size de yürekten teşekkür ediyorum. Gündem maddelerine oy birliğiyle bir karar verildi. Ne kadar güzel. Hepinize teşekkür ediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İller Bankası Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title