Haberler

Zonguldak'ta AK Parti ve MHP İl Başkanlarının Transfer Kagası

Zonguldak'ta Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile MHP İl Başkanı Hamdi Ayan arasında, belediye başkanı ve meclis üyesi transferi haberleri üzerine tartışma çıktı.

Zonguldak'ta Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile MHP İl Başkanı Hamdi Ayan arasında, belediye başkanı ve meclis üyesi transferi haberleri üzerine tartışma çıktı.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile 4 meclis üyesinin MHP'den istifa edip Ak Parti'ye geçecekleri haberleri üzerine Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'la tartıştı. Ayan, "Gerek yok öyle bir şey yapmanıza. Alın hepsi sizin olsun, şerefsizlerle zaten ben yol almam" diyerek Tosun'a tepki gösterdi. Tosun ise "Bizim bir şey yaptığımız yok" diye cevap vererek uzaklaştı.

MHP İl Başkanı Ayan gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinden seçilen Ormanlı Belediye Başkanı ile meclis üyelerinin Ak Parti'ye transferi konusunda görüşmeler yapıldığını ileri sürdü. Bununla ilgili yerel bir gazetenin internet sitesinde haber çıktığını vurgulayan Ayan, "İşin arkasında Ak Parti il ve ilçe başkanının olduğu söyleniyor. Bunlar bizim ülkemizde şeref sınırlarını aşan şeyler. Arkadaşlarımızın kafasını karıştırmışlar. Şimdi benim Belediye Başkanım böylesi bir dönem de böyle bir ziyareti kabul ediyorsa bu da bir problem. Böyle bir seviyesizliğe düştüyse böyle bir Belediye Başkanıyla benim zaten işim olmaz. Eğer geçmek istiyorsa cehennemin dibine kadar yolu var" dedi.

Kutlamaları protokolden izleyen Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'un kimseyle görüşmemek için cep telefonunu kapattığı öğrenildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamdi Ayan Zonguldak Ak Parti Ormanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Ramazan:

Mhp il başkani seviyeden.üsluptan.siyasi ahlaktan bahsediyorda...kendi konuşmasini olaya verdiği tepkiyi bi görsün.bu mudur ahlak.seviye. Ayip ayip. Mhp partide kim çatlak ses çikardiysa aninda afaroz eder.o kişi yandi artik.ne satilmişliği kalir.ne haysiyetsizliği nede şerefi. Amma dönüp birde aynaya bakmak lazim Öyle değilmi has ülkücüler

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title