Haberler

Zara'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Sivas'ın Zara ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Sivas'ın Zara ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Belediye Düğün Salonu'nda devam etti.

Programda konuşan Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, öğretmenlerin geleceğimizin teminatı çocukları yetiştirdiği için kutsal bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Öğretmenlere ve öğrencilere en kaliteli hizmetin verilebilmesi adına ilçede çok önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini aktaran Kaymakam Sayın, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise, "İlim Çin'de de olsa gidin alın diyen kültüre sahip bir milletiz. Bize bir harf öğreten öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Gününüz kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş ise, "Bir insanı kurtarmanın, bir alemi kurtarmak kadar önemli olduğu çok iyi bilinmelidir. İyi eğitilen bir insan huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zara Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo, tiyatro gösterisi sunuldu ve Türk Halk Müziği konseri verildi.

Etkinlikler, Zara Belediyesince düzenlenen yemek programıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title