Haberler

Yunusemre'deki Geri Dönüşüm Tesisi Yangını Söndürüldü

Güncelleme:

Yunusemre ilçesindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 1 saatte söndürüldü. Tesiste geçen yangının ardından lisans ve ruhsat iptali yapılan firma, 7 milyon 330 bin lira ceza kesildi.

Yunusemre ilçesindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan ve 15 itfaiye aracı, 4 su tankeri ile müdahale edilen yangın, 1 saatte söndürüldü. Bu arada tesiste geçen 22 Haziran'da da çıkan yangının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından lisansının, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi tarafından da ruhsatının iptal edildiği belirtildi. 7 milyon 330 bin lira ceza kesilen firmaya mühür işleminin yapılabilmesi amacıyla tesisteki malzemelerin bertaraf edilmesi için verilen sürenin ise geçen 30 Kasım'da dolduğu tespit edildi. Malzemelerin bertaraf edilmemesi nedeniyle tesisin mühürlenemediği bildirildi.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma sürerken, tesiste soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye İtfaiye Çevre Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title