Haberler

Yük Trenine Bomba Yerleştirilmesi Olayı ile İlgili 4 Kişi Yakalandı

Kars-istanbul Seferini Yapan Trene Bomba Yerleştirilmesi Olayı ile İlgili Yapılan Soruşturma Kapsamında 4 Kişi Gözaltına Alındı.

Kars-İstanbul seferini yapan trene bomba yerleştirilmesi olayı ile ilgili yapılan soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde gözaltında bulunan 4 kişi, polisteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bombayı yerleştirdikleri iddia edilen 2 zanlıya olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Daha sonra zanlılar, terörle organize suçlura bakmakla yükümlü cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandı. Tutuklanma talebi ile Nöbetçi Mahkemeye'ye sevk edilen L.S., İ.S., Ö.S. ve T.E. isimli 4 zanlının savcılıktaki sorguları devam sürüyor.

10 Ekim Çarşamba günü Kars-İstanbul seferini yapan bir yük treninin bakım için Ankara'ya getirilen lokomotifinde patlamaya hazır bomba ele geçirilmişti.

(SC-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title