Haberler

Yönetim Anlayışına Vatandaştan Teşekkür

Güncelleme:

Yusuf Uzun, vatandaşlarla tek tek görüşerek istekleri not aldı.

Vatandaş odaklı yönetim anlayışının bir uygulaması olan AVM buluşmalarına, Stars AVM ile devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlarla tek tek görüşerek istekleri not aldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşı hizmetin odak noktasına koyan halk toplantılarına devam ediyor. Bu defa Stars AVM'de halk ile bir araya gelen Başkan Uzun vatandaşın istek ve taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Vatandaşlarla sık aralıklarla bir araya gelmeye çalışıyoruz" dedi.

"KENDİMİZİ ŞANSLI GÖRÜYORUZ"

İsteklerine ve sorunlarına yeterli cevaplar bulduklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Uzun'un insanı merkeze koyan yönetim anlayışına iyi bir örnek olduğunu belirtirken, Yusuf Uzun gibi bir belediye başkanına sahip oldukları için kendilerini şanslı gördüklerini de ifade ettiler.

Stars AVM'de gerçekleşen halk buluşmalarına Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Osman Dinç, Ali Gençbay, Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen ve AK Parti İlçe Yöneticileri de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title