Haberler

Yıldırım Belediyesi yüzleri güldürüyor

Güncelleme:

Bursa- Yıldırım Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Kırcılar Aile Konağı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdü. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yıl boyunca sıcak yemek, kalacak yeri olmayanlara ise konaklama imkânı sağlayan Yıldırım Belediyesi Kırcılar Aile Konağı, çalışmalarına Ramazan ayında da devam etti. Ramazan ayı boyunca, günlük olarak 360 adrese bin kişilik yemek ulaştıran ekipler, toplamda 13 bin 666 haneye 43 bin 614 kişilik sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

'DERTLERE DERMAN OLMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kırcılar Aile Konağı'nı ziyaret ederek sıcak yemek dağıtımı ve sosyal belediyecilik çalışmalarını inceledi.Yıldırım Belediyesi olarak, insan merkezli bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, "Kentlerin asli unsuru insandır. İnsanın mutluluğunu, memnuniyetini sağlamadıktan sonra; istediğiniz kadar yeni binalar, yollar, parklar yapın… Sosyal belediyecilik çalışmalarımız ile hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye, ihtiyaçlarını gidermeye,dertlerine derman olmaya çabalıyoruz. Kırcılar Aile Konağı da, bizim sosyal belediyecilik çalışmalarımızın merkezinde olan bir yer. Burada, barınma sorunu olan ailelere 1+1 dairelerde konaklama imkânı sağlanıyor. Misafir ailelerin yeme içme ihtiyaçları karşılanıyor, sağlık sorunlarının çözümü noktasında destek veriliyor. Ailelere ilk etapta 3 aylık misafirlik süresi tanınıyor ancak ihtiyaç duyulması halinde bu süre uzatılıyor. Yıldırım Belediyesi ve Somuncubaba Yıldırım Bayezid Aşevi de faaliyetlerini burada sürdürmekte. Günlük olarak 80 ailemiz de buradaki aşevinden istifade ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da her gün sıcak yemek ulaştırılıyor. Yıl boyunca devam eden bu hizmetler Ramazan ayında da artırılarak sürdürüldü. İnşallah bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title