Haberler

Yenibosna'daki Terör Saldırısı

Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi ve Askerlik Şubesi yakınında meydana gelen patlamanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi ve Askerlik Şubesi yakınında meydana gelen patlamanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Topbaş, akşam saatlerinde terör saldırısının meydana geldiği Fatih Caddesi'ne geldi. Burada incelemelerde bulunan Topbaş'a, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da eşlik etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topbaş, terör saldırısında yaralanan 10 kişiden 2'sinin müşahede altında olduğunu belirterek, "Ağır yaralı ve hayati tehlikesi olan yok. Can kaybı yok. Bu bizim en büyük mutluluğumuz. Bomba tesirinden dolayı etrafta sıkıntılı yapılar var. Bunlarla ilgili hem karakolumuzu hem de askeri inzibat noktasını ziyaret ettik, inceleme yaptık. Buraların onarılması için yapılacak çalışmalara belediye olarak destek vereceğiz. Bahçelievler Belediye Başkanlığımızla birlikte çalışacağız. Binalarda hızlı bir toparlama çalışmasına girildi, hasar tespitleri mülki amirlik tarafından yapılacak ama Büyükşehir Belediyesi olarak biz de buradaki sıkıntıları gidermeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Topbaş, saldırıyı kınayarak, tüm dünyanın teröre karşı birlik olması gerektiğini vurguladı.

Bu arada olay yeri inceleme ekiplerinin patlamanın yaşandığı sokaktaki çalışmaları sona erdi. Belediye ekiplerinin temizlik çalışmaları ise devam ediyor. Fatih Caddesi de yaya trafiğine açıldı.

Patlamadan dolayı hasar gören 75. Yıl Polis Merkezinin karşısındaki binaya da büyük bir Türk bayrağı asıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Topbaş Yenibosna İstanbul Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title