Haberler

Yeni Sigortacılık ve Ticarette Yeni Kavramlar Paneli

Ankara Ticaret Odası (ATO), Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) ve Quick Sigorta tarafından düzenlenen, Yeni Sigortacılık ve Ticarette Yeni Kavramlar konulu panel 23 Ocak'ta ATO Meclis Salonunda yapılacak.

Ankara Ticaret Odası (ATO), Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) ve Quick Sigorta tarafından düzenlenen, Yeni Sigortacılık ve Ticarette Yeni Kavramlar konulu panel 23 Ocak'ta ATO Meclis Salonunda yapılacak.

Quick Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) ve Quick Sigorta tarafından tüm Türkiye'de düzenlenecek olan, son aylarda piyasaya sunulan ve işdünyası tarafından büyük ilgi gören, Teminat Mektubu Yerine Kefalet Sigortası, Devlet Destekli Alacak Sigortası ve Findeks Veri Tanımlama ürün ve hizmetlerini tanıtacak olan seri toplantılar ATO, BASİAD ve Quick Sigorta'nın düzenlediği panel ile Ankara'dan başlayacak.

Yeni Sigortacılık ve Ticarette Yeni Kavramlar adı altında gerçekleştirilecek panel 23 Ocak Çarşamba günü saat 13.30'da ATO Meclis Salonunda yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BASİAD Başkanı Ali Yücel, sigorta kavramının önemi konusunda sürekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "İş dünyasının büyük ilgisini çeken bu kavramları uzmanlarından dinlemek, daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Söz konusu ürünleri geçtiğimiz aylarda piyasaya sunan Quick Sigora CEO'su Levent Uluçeçen ve Genel Müdürü Ahmet Yaşar panele katılıp bizlere ayrıntıları verecek. Oldukça yoğun bir katılım bekliyoruz. Konuya ilgi duyan tüm ATO üyeleri panelimize davetlidir." ifadelerini kullandı.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ise ilki gerçekleştirilecek panel öncesi yaptığı açıklamada, özellikle Banka Teminat Mektubu yerine piyasaya sundukları Kefalet Sigortası ürününe karşı yoğun bir ilgi olduğunu, bunun ardından piyasaya verdikleri Devlet Destekli Alacak Sigortasının da aynı ilgiyi gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Bu ürünler iş dünyası için çok işlevsel ürünler. Çalışanın üretenin yanında olan ürünler. Biz sigorta şirketlerinin aynı zamanda üreten ve çalışan kurumlara, insanlara destek ve güvence vermek gibi bir görevi var ve bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu etkinliği düzenleyen ATO ve BASİAD'a teşekkür ederim, toplantılar serisi TÜSAF ile birlikte diğer bölgelerimizde hızla devam edecek."

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Ticaret Odası Sigorta Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title