Haberler

Yeni Galata Köprüsü Bakım Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

İstanbul'un Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, bakım çalışmaları için trafiğe kapatıldı. İlk etapta Karaköy-Eminönü istikameti trafiğe kapatılırken, ikinci etapta Eminönü-Karaköy istikameti trafiğe kapatılacak.

BEYOĞLU ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.

Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek bakım ve onarım çalışmalarının 20 gün sürecek ilk etabı için saat 01.00 itibarıyla hazırlıklar başladı. Çalışmalar kapsamında birinci etapta Karaköy- Eminönü istikametine trafiğe kapatıldı. Görevliler, beton bariyerlerle köprüyü kapatırken, iş makineleri de köprüde yerini aldı. Birinci etap çalışmalar kapsamında trafik akışı, Karaköy'den Eminönü istikametine gidecek araçlar Tersane Caddesi'nden Atatürk Köprüsü'ne yönlendirilecek ve Eminönü'ne ulaşımları sağlanacak.

Çalışmanın ikinci etabında ise Eminönü- Karaköy istikametinin trafiğe kapatılacağı ve trafik akışının alternatif güzergahlardan sağlanacağı duyuruldu. Daha sonra başlayacak ve yine 20 gün sürecek ikinci etap kapsamında ise Eminönü'nden Karaköy istikametine gidecek araçlar Eminönü'nden Ragıp Gümüşpala Caddesi'ne yönlendirilerek. Unkapanı kavşağını takiben Atatürk Köprüsü ve Tersane Caddesi üzerinden Karaköy istikametine ulaşım sağlanacak. Çalışmalar sırasında tramvay seferlerinin etkilenmeyeceği bildirilirken, otobüs seferleri ise belirtilen güzergahlardan yapılacak.

Galata Köprüsü'nün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak "Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı" ile olası İstanbul depremine hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galata Köprüsü İstanbul Beyoğlu Karaköy Eminönü Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title