Haberler

Yelken Operasyonu Zanlıları Adliyeye Çıkarıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Jandarma Ekiplerince Bir Suç Örgütüne Yönelik Düzenlenen Operasyonda Gözaltına Alınan 28 Zanlı Adliyeye Sevk Edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 zanlı adliyeye sevk edildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 6 ay süren çalışmaları sonunda önceki gün Turgutreis, İslamhaneleri, Akçaalan mevkii, Yalıkavak, Bitez beldeleri ile köylerinde operasyon başlatılmıştı. Daha önce belirlenen çok sayıda iş yeri ve eve yönelik "Yelken" adı verilen operasyonda ruhsatsız tabancalar, uyuşturucu madde, bıçak, çakı, çek ve senet ele geçirilmişti. Çek, senet tahsilatı, adam yaralama gibi birçok suça adı karıştıkları gerekçesiyle 33 kişi gözaltına

alınmıştı.

Dün sabah sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar sorgularının sürdüğü Gökçebel Jandarma Karakolu'na götürülürken, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılanlardan sonra 28 zanlı bugün adliyeye çıkarıldı.

Çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların adliyeye gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemi alındı. Sivil araçlarla Bodrum Bitez Adliyesi'ne getirilen zanlılar alt kattaki otopark girişinden adliye içerisine alındı.

(OU-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title