Haberler

Yanağındaki Demir Parçası 20 Yıl Sonra Fark Edildi

Güncelleme:

Rize'de 20 yıldır yanağında bitmek bilmeyen ağrılardan şikayet eden 88 yaşındaki hastanın yanağından, yapılan operasyonla 3 cm çapında demir parçası çıkartıldı.

Rize'de 20 yıldır yanağındaki ağrılardan şikayet eden 88 yaşındaki hastanın yanağından 3 cm çapında demir parçası çıktı.

YAKINLARI VE DOKTOR ŞOK OLDU

Rize'de yaşanan ilginç olayda yanağında bitmek bilmeyen ağrılardan şikayet eden 88 yaşındaki hastanın yanağından, yapılan operasyonla 3 cm çapında demir parçası çıkartıldı. Yanağındaki ağrılardan şikayet eden 88 yaşındaki İshak İslamoğlu, yakınları tarafından Rize Devlet Hastanesi doktorlarından Genel Cerrah Salih Erkul'a götürüldü. Erkul, çekilen röntgende hastanın yanağında 3 cm çapında yabancı bir cisim tespit etti. Cismin tükürük bezlerine çok yakın olmasına rağmen Erkul tarafından gerçekleştirilen cerrahi müdahale ile cisim yerinden alındı. Hastanın yanağından çıkan 3 cm çapındaki yabancı cismin demir parçası olduğu anlaşıldı. Durum hasta yakınlarını ve doktoru şok etti.

"TESTERE PARÇASI YANAĞIMA SAPLANDI"

İsmail İslamoğlu yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıl önce bir kaza yaşadığını hatırlatarak, "Testere ile odun keserken birisi geçiyordu. Nazar etmiş olacak testere parçalandı. Yanağıma çarpan parçalar oldu. O gün bugündür yanağım hep ağrır. Gittiğim doktorlar pansuman edip ilaç verip gönderdi. Ağrılar artınca Salih beye geldik. Ameliyat ile yanağımdan demir parçasını çıkarttı" dedi.

"BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞIYORUZ"

İsmailoğlu'nun torunu Hatice Dil ise yaptığı açıklamada, "Sürekli yanak ağrısından şikayet ederdi. Doktora getirdik. Yapılan incelemede dedemin yanağında yabancı bir parça olduğu tespit edildi. Ameliyatta bu demir parçası çıktı. Büyük şaşkınlık yaşıyoruz. Bugüne kadar doktorların bunu fark etmemesi bizi şaşırttı. Dedem bu olayı nazara bağlıyor" diye konuştu.

Hastanın yanağından çıkan demir parçasının geçmişte parçalanarak hastanın yaralanmasına neden olan demir testereden kopan bir parça olduğu tahmin ediliyor.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rize Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (52)

veli:

etraf sahte doktor türedi

25
12
yanıtYanıtla
MİSAFİRR:

dedeye sahip çıkalım (geçmiş olsun dedem)

34
2
yanıtYanıtla
rizeli:

dede çok yakışıklıymış nazar değmiş

32
1
yanıtYanıtla
DinomobilWeb@haberler.com:

ulan nasıl bir Sağlık skandalı pes bırakFilim Çekmeyi elinle dokunmamışım doktor

24
4
yanıtYanıtla
yoruyorum:

ama dede yani 20yıldır anlaman lazım değilmiydi. testetereyle odunu kesiyordun, yanından biri geçerken, vaybe adama bak. tekbaşına bukadar odunu kesmiş dedi, içinden, sonra sana nazar değdi. testere parçalandı, dişlilerin biri kayıp, ogünden sonra yanığından düşmeyen acı. ahbe dedem geçmiş olsun. . . . .

14
14
yanıtYanıtla
ersan tosun:

DEDE ICOK FAZLA ISPANAK YEMIŞ AŞIRI DEMIR YAPMIŞ

25
2
yanıtYanıtla
m:

20 yılda hiç mi röntgen çektirmek aklınıza gelmedi anam babam

21
6
yanıtYanıtla
kozanlı:

geçmişler ola dedeeee

23
3
yanıtYanıtla
B.KMobil-IOS:

Dede , bir 20 yıl daha yaşa en az .. Bu sefer ağrısız

25
1
yanıtYanıtla
islam:

Gecmis olsun dedem

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title