Haberler

Yalova'da kaybolan öğretmenin arama çalışmaları ormanda yoğunlaştırıldı

Güncelleme:

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kaybolan öğretmen Mehtap Dede'yi arama çalışmaları, telefon sinyalinin kesildiği Bayraklıtepe mevkisindeki ormanda yoğunlaştırıldı. Dede'nin 17 Ağustos'ta saat 17.00 sıralarında telefon sinyalinin kesildiği ve son sinyalin Bayraklıtepe mevkisindeki ormandan alındığı tespit edildi.

YALOVA'nın Armutlu ilçesinde kaybolan öğretmen Mehtap Dede'yi arama çalışmaları (42), telefon sinyalinin kesildiği Bayraklıtepe mevkisindeki ormanda yoğunlaştırıldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Üftade İmam Hatip Ortaokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Mehtap Dede, 1,5 yıl önce eşinden boşandı. 2 kızı ile birlikte yaşayan Dede, kısa bir süre önce tatil için Yalova'nın Armutlu ilçesindeki yazlık evine geldi. 17 Ağustos'ta evden çıkan Dede, bir daha geri dönmedi. Yakınlarının ihbarı sonrası jandarma, polis, AFAD ve sivil ekiplerce arama çalışması başlatıldı. Armutlu ilçe merkezinde görüldüğü belirlenen Dede'nin savcılık talimatı ile HTS kayıtları incelendi. Dede'nin, 17 Ağustos'ta saat 17.00 sıralarında telefon sinyalinin kesildiği ve son sinyalin Bayraklıtepe mevkisindeki ormandan alındığı tespit edildi. Ekiplerin Bayraklıtepe'te yoğunlaştırdığı arama çalışmaları sürüyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Armutlu Yalova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title