Haberler

Xiaomi Pad 6 çıkış tarihi sızdırıldı: İşte özellikleri

Güncelleme:

Xiaomi Pad 6 modelinin çıkış tarihi sızdırıldı. Yeni tablet, önceki modele kıyasla önemli bir farkla gelecek.

Tablet satın almak isteyen bir insanın önünde pek bir seçenek yok. Apple ve Samsung, hem donanımsal hem de yazılımsal olarak güçlü özelliklerle donattığı ürünleriyle tablet pazarına öncülük ediyor. Son verilere göre lider iPad olurken, arkasından Galaxy Tab serisinin geldiği ortaya çıkmıştı.

Xiaomi de "Pad" serisiyle tablet pazarındaki varlığını koruyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında tanıtılan mi Pad 5 modeli Eylül'de globale gelmişti. Teknoloji devi, serinin yeni üyesi için çalışmalarına devam ediyor. Xiaomi Pad 6 olarak adlandırılacağı kesinleşen cihazın çıkış tarihi sızdırıldı. Birkaç özelliği de gün yüzüne çıktı.

Xiaomi Pad 6, EEC sertifikası aldı

Xiaomiui'nin haberine göre Xiaomi Pad 6, Avrasya Ekonomik Birliği'nin (EEC) web sitesinde görüntülendi. 24 Mayıs 2022 tarihli sertifikada cihazın teknik detaylarına yer verilmezken; yalnızca Xiaomi Communications Co., Ltd. tarafından üretildiğinden bahsediliyor ve model numarası da listeleniyor.

Xiaomi, geçen yıldan itibaren "Mi" markasını sonlandırdı. Ürünlerini de artık bu ifade olmadan piyasaya sürmeye başladı. Bu kapsamda yeni tablet "Pad 6" ismiyle çıkacak. EEC'nin web sitesinde yer alan bilgiye göre model numarası 22081283G (L83) olacak.

Buradaki ilk 4 hane (2208) cihazın yaklaşık çıkış tarihini ifade ediyor. Bu da Xiaomi Pad 6'nın bu yılın Ağustos ayı civarında karşımıza çıkabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Bununla birlikte Xiaomi 12S, Leica imzası ile ortaya çıktı

Pad 6'ya ek olarak, Redmi'nin de L81A modeline sahip bir tabletinin yanı sıra Xiaomi'nin bu yıl toplamda dört yeni tablet (L81, L81A, L82 ve L83) piyasaya süreceği ortaya çıktı. L81A ve L83 dışındaki iki model hakkında detay bilinmese de, Pad 6'nın varyantları (Pad 6 Pro, Pad 6 Pro 5G gibi) olabileceği tahmin ediliyor.

MediaTek işlemci kullanıyor

Pad 5'te Qualcomm Snapdragon 860 yonga setine yer veren Xiaomi, iddialara göre Pad 6 modelinde tercihini MediaTek'ten yana kullanmayı planlıyor. Hatırlatmak gerekirse Samsung, Şubat ayında piyasaya sürdüğü Tab S8 serisinde Snapdragon 8 Gen 1 kullandı. Xiaomi'nin yeni tabletinde hangi işlemciyi seçeceği önümüzdeki aylarda belli olacak.

– Xiaomi Pad 6'dan neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Samsung Xiaomi Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title