Haberler

Vatandaşa Araç Çekme Eziyeti Tbmm Gündeminde

Güncelleme:

Özellikle büyük kentlerde yaşayan vatandaşların korkulu rüyası haline gelen araç çekme uygulamaları, TBMM gündemine taşındı.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, genel kurulda yaptığı konuşmasında konuyla ilgili artan şikayetleri dile getirdi.

Büyükşehirlerde her gün yüzlerce aracın trafik vakfı tarafından hatalı park ettiği gerekçesiyle yediemin otoparklarına çekildiği söyleyen Öğüt, özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayanların bu yüzden büyük sıkıntı yaşadığını belirtti.

"TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN YAPILAN UYGULAMA MEVCUT TRAFİĞİ DAHA DA ALTÜST EDİYOR"

"Trafiği rahatlatmak için yapılan uygulama mevcut trafiği daha da altüst ediyor" diyen CHP'li Öğüt, araçların çekilmesi sırasında zarar gördüğünü ve zararın çekici tarafından verildiğinin ispatlanamamasının da en çok dile getirilen şikayetler arasında bulunduğunu ifade etti.

Öğüt, park ihlalini yapan araçların içinde hangi aracın neye göre ve nereye çekildiğinin de bilinmediğini de ifade ederek aracı otoparktan çıkartma ücretiyle birlikte vatandaşın 142 TL para ödediğini belirtti.

Kendisi de aynı mağduriyeti yaşadığını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Öğüt, "Otoparklarda sadece nakit ödeme kabul ediliyor. Vatandaş çekme işlemini yapan trafik vakıflarının elde edilen gelirle ne yaptığını ve çekme işleminin yasal dayanağının ne olduğunu merak ediyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Gökmen Öğüt İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title