Haberler

Van'da Park Halindeki Araç Alev Alev Yandı

Van'da Park Halindeki Özel Bir Araçta Henüz Tespit Edilemeyen Bir Sebepten Yangın Çıktı. Araç, Kısa Sürede Yanarak Kullanılmaz Hale Geldi.

Van'da park halindeki özel bir araçta henüz tespit edilemeyen bir sebepten yangın çıktı. Araç, kısa sürede yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay, Karşıyaka Mahallesi Zilan Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Senar Kaba isimli şahsa ait olduğu öğrenilen 65 AB 434 plakalı özel araç, evinin önünde park halindeyken bilinmeyen bir sebepten yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ve ev halkının olayı fark etmesi üzerine itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Vatandaşların kendi imkanları ile yaptıkları söndürme çalışmaları sonuç vermedi. Kısa sürede büyüyen yangın, yan taraftaki eve de sıçradı. Bu sırada, olay yerine gelen itfaiye

ekiplerinin geciktiğini öne süren vatandaşlar, itfaiye aracını taş yağmuruna tutarak camlarını kırdı. Polis ekiplerinin olaya müdahale etmesinin ardından, itfaiye erleri yangını kontrol altına aldı. Tamamen söndürülen yangın sonrası araç kullanılmaz hale gelirken, evde de maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

(SER-AKK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title