Haberler

Van'da Bir Çadır Yangını Daha: 1 Ölü

Güncelleme:

Van'da meydana gelen çadır yangınında 20 yaşındaki genç bir kız hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Van'ın Şemsibey Mahallesi'nde meydana gelen çadır yangınında 20 yaşındaki genç bir kız hayatını kaybederken, anne, baba ve 4 çocuğu ise yaralandı. yaralılardan bir de Ankara'ya sevk edildi.

Depremlerin ardından çadırlarda başlayan yaşam mcadelesi devam ederken, çadır yangıları da sürüyor. Bugün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında bir çadır yangını daha yaşandı.

Şemsibeş Mahallesi'nde Zengin ailesinin kedi imkanları ile evlerini önüne kurduğu çadır, sobadan çıkan kıvılcımla bir anda alev aldı. Yangına uykuda yakalanan aile fertlerinden 20 yaşındaki Aynur Zengin ağır yaralandı.

Aynur, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerini tüm madahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, yangında yaralanan baba Sabri, anne Leyla çocukları Ayhan, Selman, Ceylan ve Muhammet ise komşularının yardımıyla kurtarıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yaralılar ise 112 sağlık ekipleri tarafından Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Selman ise ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi. Yaşanan bu çadır yangını ile birlikte ölenlerin sayısı da 6'ya yükseldi.

-Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title