Haberler

Vali Yüksel: Ankaralı Kadınlara Büyük Görevler Düşüyor

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Yüksel, Cumhuriyetin yükselmesinde, demokrasinin gelişmesinde ve milletin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılmasında çalışkan, özgür düşünceli ve erdemli Ankaralı kadınlara büyük görevler düştüğünü belirtti.

Vali Yüksel, mesajında "Türk Kadınının toplum içerisinde layık olduğu yere gelmesinin Türk Milletinin çağdaşlaşma kararlılığının en açık ifadesi ve başarısının da en önemli göstergesi olduğunu" belirterek "Türk kadınının toplumsal yaşama katılımının giderek artması, Milletimizin aydınlık yolunu daha da açacak ve topyekün kalkındıracaktır" dedi.

Vali Yüksel, mesajında devamla "Yapılan kanuni düzenlemelere ve alınan tüm tertip ve tedbirlere rağmen, kadına yönelik şiddetin halen toplumsal bir sorun olarak Ankara' da varlığını sürdürmesinin asla kabul edilemeyeceğini" vurgulayarak "Ankara ilinde özellikle kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda gayretli, etkili ve sorumlu çalışmalar yürütülecek olup, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte bu önemli toplumsal sorunla mücadele kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, mesajının sonunda, "Asil duyguların sahibi ve fazilet timsali Ankaralı Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title