Haberler

Vali Ustaoğlu: Bebek Katili Teröristler Son Günlerini Yaşıyor

BİTLİS Valisi İsmail Ustaoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ile birlikte bölgede inşaatı devam eden kalekol ve üs bölgelerinde incelemelerde bulundu.

BİTLİS Valisi İsmail Ustaoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ile birlikte bölgede inşaatı devam eden kalekol ve üs bölgelerinde incelemelerde bulundu. Terör örgütü PKK'nın bebek katili olduğunu belirten Vali Ustaoğlu, "40 yıldır söylüyorduk, bunlar 'bebek katili' diyorduk. İşte görüldü. 11 aylık yavruyu bile katledecek kadar gözlerini kan bürümüş. Bu hain örgüt son günlerini yaşıyor. İnşallah toplumumuzla, vatandaşımızla, güvenlik güçlerimizle onlara bu bölgeyi dar edeceğiz" dedi.

Vali İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve bazı kurum amirleri, Bitlis-Diyarbakır Karayolu üzerinde inşaatı devam eden kalekol ve üs bölgelerini ziyaret etti. Burada görev yapan güvenlik güçleriyle sohbet eden Vali Ustaoğlu, bölgede geçmişte büyük sıkıntı ve acılar yaşandığını belirterek, "Bu coğrafya geçmişte büyük sıkıntı ve acılar yaşadı. Ama, devletimizin kararlılığı, güvenlik güçlerinin kararlılığı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde yürüyen faaliyetler sayesinde, bu bölgede artık hainler gözünü açamıyor. Adeta inlerine giriyoruz. İlimizin huzuru açısından en çok önem verdiğimiz hususlardan biri, burada gece gündüz demeden kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimizin barınma ihtiyaçlarını giderilmesi ile alakalı karakolların mevcut durumudur. İlimizde inşaatı devam eden 5 kalekolumuz var. İnşallah bittiğinde güvenlik güçlerimizin çok iyi ortamlarda güvenli bir şekilde görevlerini ifa edecekler" diye konuştu.

'BEBEK KATİLİ TERÖRİSTLER SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR'

Terör örgütü PKK'nın bebek katili olduğunu belirten Vali Ustaoğlu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde asker eşi Nurcan Karakaya ve bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'nın teröristlerce şehit edildiğini de hatırlatarak, "Savunmasız o yavrudan ne istediler? 40 yıldır söylüyorduk, bunlar 'bebek katili' diyorduk. İşte görüldü. 11 aylık yavruyu bile katledecek kadar gözlerini kan bürümüş. Bu hain örgüt son günlerini yaşıyor. İnşallah toplumumuzla, vatandaşımızla, güvenlik güçlerimizle onlara bu bölgeyi dar edeceğiz. Bu bölgede onlara yaşam alanı bırakmayacağız, bırakmıyoruz da. Şu an kafalarını kaldıracak durumda değiller. Biz belki bir Bedirhanımızı kaybettik ama şu an binlerce Bedirhanımız arazide" dedi. - Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Bitlis PKK Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

title