Haberler

Vali Günaydın, gazilerle ve şehit aileleri ile yemekte buluştu

Güncelleme:

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, kentteki gaziler ve şehit aileleri ile yemekte buluştu.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, kentteki gaziler ve şehit aileleri ile yemekte buluştu. Vali Günaydın, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da gazilerimizin ve şehit ailelerimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayseri Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek verdi. Bir restoranda verilen yemekte, şehitler için dualar edildi ve Kur'an-ı Kerim okundu. Burada bir konuşma yapan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Devletimiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız, mukaddes sebeplerimiz için canlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerimiz, aziz şehitlerimiz cennet vatanımızın gerçek sahipleridir. Onların bize miras olarak bıraktığı bu cennet vatanımızın sonsuza dek yaşaması, şanlı bayrağımızın dalgalanması için hepimiz görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizler kamu kuruluşları olarak, sivil toplum örgütleri olarak her zaman için büyük bir kahramanlık ve fedakarlık yaparak, gazilik mertebesine ulaşan çok kıymetli gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın her zaman yanlarındayız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da sizlerin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Günaydın, "Sizlerin yapmış olduğu kahramanlık ve fedakarlık karşısında yapılanların çok değerli olmadığını ve çok da anlamlı olmadığını biliyoruz. Ancak bizler sizler ile beraber olmak, sizlerin dertlerini dinlemek ve sizlere yardımcı olmak için her zaman sizin hizmetinizdeyiz. Her zaman için sizin söyleyecekleriniz ve talepleriniz bizim başımız üzerinedir" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Kayseri Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

title