Haberler

Vali Erin, OSB'deki fabrikaları ziyaret etti

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret edip, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret edip, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.

Şanlıurfa'da sanayi yatırımlarının gerçekleşmesi ve genç nüfusun iş sahibi olması için göreve başladığı günden bu yana projeler üreten ve ihtisas sanayi bölgelerinin oluşması için yatırımcılara destek sağlayan Vali Erin, Osb'deki ilk ziyaretini Yılmazlar Terlik ve Ayakkabı Fabrikasına yaptı. Yatırımcı Halil Yılmaz ile görüşerek atölyeleri gezen Vali Erin, çalışanlara da başarılar diledi.

Organize Sanayi Bölgesindeki gezisine Yağız Tekstil ve Hayati Boru Fabrikasını ziyaretle devam eden Vali Erin, buralarda da yatırımcılarla sohbet ederek her türlü sıkıntılarını çözmeye hazır oldukları mesajını verdi.

Osb'deki ziyaretlerine, önceki gün depolarında yangın çıkan Tüzün Tekstil ve Yağ Sanayi ile devam eden Vali Erin, burada da fabrika sahipleri ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Erin'e ziyaretlerinde, OSB Müdürü Osman Oktay da eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Erin Şanlıurfa OSB Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title