Haberler

Usta Sanatçı Vefat Etti!

Güncelleme:

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay, bozlak ustası duayen sanatçı Muammer Öztaş'ın vefat ettiğini duyurdu.

Bozlak ustası Muammer Öztaş vefat etti!

Kendi yazıp bestelediği eserleriyle de tanınan bozlak ustası Muammer Öztaş'ın, 3 gündür yoğun bakımda olduğu ve akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi ünlü ses saantçısı Onur Akay, Instagram adresinden duyurdu. Akay, "Türkülerin yine boynu bükük kaldı! Bozlak ustası duayen sanatçı Muammer Öztaş'ı, 1 saat önce kaybettik. 3 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen Öztaş'ın cenazesi, yarın 20 Haziran Çarşamba günü, ikindin namazına müteakip Aksaray Sarıyahşi Sipahiler Köyü'nde defnedilecektir. Değerli üstadımız, yeni albümünü hazırlamıştı ve bugünlerde çıkaracaktı. Mekânı cennet olsun inşallah." ifadelerini kullandı ve usta sanatçının fotoğrafını paylaştı.

Çok sayıda bestesi ve albümü bulunan Muammer Öztaş'ın, son yıllarda en çok sevilen bestelerinden biri olan 'Ah Babam Sağ Olsaydı' isimli eser, Ankaralı Namık tarafından ölmeden bir kaç yıl önce okunmuş ve klip çekilmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Instagram Onur Akay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title