Haberler

Usta Aşçılar Alanya'da Yarışıyor

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 5'inci Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması'nda ortaya ilginç tasarımlar çıktı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 5'inci Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması'nda ortaya ilginç tasarımlar çıktı.

Alanya Altınkepçe Aşçılar Derneği ve Alanya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması, Konaklı Kongre Merkezi'nde yapılan açılış töreniyle başladı. 50 kategoride, 30 farklı lise ve 20 farklı üniversiteden öğrencilerle 17 farklı ülkeden katılımcılarla birlikte 1000 kişinin yer aldığı yarışmada yapılan yemekler, jüri üyelerinin beğenisine sunulacak. Yarışmanın ilk gününde gıda boyası, hamur ve benzeri ürünlerden yapılma ilginç tasarımlar dikkati çekti.

SIRADA AVRUPA VAR

Organizasyon hakkında bilgi veren Alanya Altınkepçe Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Nail Özden, "İlk olarak 2011'de başladığımız yarışmamızı bundan sonraki yıllarda da her zaman daha ileriye götürmek için çabaladık. Bu çalışmalarımız bizlere her zaman olumlu yönde döndü. Bu yıl yarışma kategorilerimiz ve katılımcı sayımız arttı. Gelecek yıllarda da bu organizasyonu Avrupa Şampiyonası'na taşımak için çabalıyoruz. Alanya turizmin başkenti ve her şeyin en iyisine layık" dedi.

'TANITIM İÇİN ÖNEMLİ'

Bu tip uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel de organizasyonun Alanya'nın ve Alanya'ya ait ortak değerlerin tanıtılması için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Yücel, "Alanyamızın ve Alanya'mıza ait ortak değerlerin tanıtılması bizim en büyük arzumuz. Bu tip uluslararası organizasyonlar ile bu arzumuzu gerçekleştirmiş oluyoruz" diye konuştu.

Yapılan yarışmayı Avrupa şampiyonasına taşımak için el birliğiyle çalışıldığını anlatan Kaymakam Hasan Tanrıseven, "Altın Kepçe Yemek Yarışması her yıl daha da gelişiyor. Bu yıl da katılımcı sayısının artması bizleri mutlu etti. Bundan sonra da elbirliğiyle bu organizasyonu daha ileri taşımak için çabalayacağız" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alanya Belediyesi Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title