Haberler

Ünye Kaymakamı Güney'in Ziyaretleri

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneğini ziyaret etti.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneğini ziyaret etti.

Güney eski belediye başkanlarının kurduğu deneği ziyaretinde dernekte görev alanların tecrübe ve deneyimlerinden yerel yönetimler olarak istifade etmek istediklerini söyledi.

Kaymakam Güney, dernek üyelerinden idareci bakış açılarıyla olayları değerlendirme konusunda destek almak istediklerini de ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sizlerin güzel tecrübelerinizi, güzel vesilelerle diyalog kanalını açık tutarak, şimdi görev yapan arkadaşlarımıza da burada görev yapan tüm kamu çalışanlarına da aktarmanızın faydalı olacağını düşünüyorum. Yapacağınız tespitler ve gözlemler bizim için çok önemlidir. İdareci ve bütüncül bir bakış açısı ile olayları değerlendirebiliyorsunuz. Bazen bizim vatandaşa anlatmak isteyip de anlatamadığımız, vatandaşa bize görse de söylese dediğimiz fakat göremediğimiz konuları siz idareci bakış açısı ile görüp, değerlendirip, anlayabilirsiniz. Bu konuda sizlerin tespitleri, teşhisleri, öneri bizler için önemlidir."

Ünye ve Çevresi Mahalli İdareler Hizmet Derneği Başkanı İsmail Cerrahoğlu da derneğin 3 ve 6 dönem arasında belediye başkanlığı yapmış kişilerin yer aldığı 59 üyeli bir dernek olduğunu belirterek, "Ordu ilinde 19 ilçenin tüm belediyeleri ve yerel yönetimleriyle birlik beraberlik içerisinde çalışmak için böyle bir derneği kurduk." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Güney Ünye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title