Haberler

Üniversite Tercih Fuarında Rektörler Üniversite Adaylarıyla Buluşacak!

Güncelleme:

4 ve 6 Temmuz'da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılacak Üniversite Tercih Fuarı, Üniversitelerin Rektörlerini de bir araya getiriyor.

Üniversite Tercih Fuarı , 3 gün boyunca üniversitelerin rektörleri tarafından verilecek seminerleri ile de adından çok söz ettirecek.

Üniversite Tercih Fuarına 80'in üzerinde üniversite katılacak.3 gün sürecek fuarda adaylar üniversitelerin stantlarını ziyaret ederek eğitim uzmanlarından tercihler ve üniversiteler hakkında detaylı bilgi alabilecekler. Fuar boyunca yapılacak etkinliklerde üniversite rektörleri , akademisyenler ve eğitim uzmanları aday öğrencilere seminerler verecekler.

4 Temmuz Cuma günü İstanbul Kültür Üniversitesi Genel Sekreteri Burak Kılanç'ın Doğru Tercih konulu semineri ile başlayacak olan eğitim seminerleri , Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Karahan'ın Meslek Seçimi, Geleceğin Meslekleri ve Doğru Tercih konferansı ile devam edecek. Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Tüzgen'in Türkiye Sağlık Sektörünün Geleceği konulu seminerin ardından, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav Tıp Eğitiminde Yeni Teknolojiler ve İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın Türkiye'de Sağlık Meslekleri Eğitimi konulu seminerleri verecekler.

5 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek seminerler ise şöyle: Bilgi Üniversitesi Uluslararası Merkez Direktörü Şamil Erdoğan ve Kariyer Merkezi Direktörü Arzu Çelik , Yeditepe Üniversitesi Özlem Emiroğlu Üniversite Tercihleri konulu, Kavram MYO'dan Nur Kulaksızoğlu Doğru Tercih konusunda, TalentEd Yurtdışı Eğitim'den Gonca Ceylan, Genel Hatları ile Yurt Dışında Eğitim Olanakları ve Kariyeriniz Üzerindeki Etkileri konulu seminerleri gerçekleştirecekler.

6 Temmuz Pazar günü ise Okan Üniversitesi Rektörü Şule Kut ile Okan Üniversitesi Eğitim Kurumları Tanıtım Müdürü Servet Gülsün Şirin , Tercihin Altın Kuralları konulu semineri gerçekleştirecek. Girne Amerikan Üniversitesinden Linda Frame'ın Geleceğin Meslekleri konulu seminer ile sunumlar sona erecek.

Üniversite Tercih Fuarı ziyaretçilere 4-5-6 Temmuz tarihlerinde her gün 10:00-18:00 saatleri arasında açık olacak. 7000 m2'lik alanda Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Fuar'da 30.000 ziyaretçi hedefleniyor. Fuar davetiyeleri fuaye girişinden veya www.unitercih.com'dan online olarak temin edilebilecek. Üniversite Tercih Fuarı'na girişler ücretsiz olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beykent Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title