Haberler

Ümraniye'de Bilgisayar Mağazasına Hırsızlık

Güncelleme:

Ümraniye'de bir bilgisayar mağazasına giren maskeli ve şapkalı 4 hırsız, 110 dizüstü bilgisayarı 2 buçuk dakikada çalarak kaçtı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ÜMRANİYE'DE bir bilgisayar mağazasına giren maskeli ve şapkalı 4 hırsız yaklaşık 1 milyon lira değerindeki 110 dizüstü bilgisayarı 2 buçuk dakikada çalarak kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay 9 Ocak Salı günü saat 05.00 sıralarında Çakmak Mahallesi'nde bir bilgisayar mağazasında meydana geldi. İddiaya göre çalıntı araçla işyerinin önüne gelen maskeli ve şapkalı 4 şüpheli, önce güvenlik kameralarının yönünü değiştirdi. Daha sonra ellerindeki levyeyle kepengi kıran şüpheliler içeri girdi. Mağazanın çalan alarmına aldırış etmeyen şüpheliler raflarda ve kutuda bulunan 110 dizüstü bilgisayarı çaldı. 2 buçuk dakikada 1 milyon lira değerinde elektronik malzeme çalan şüpheliler olay yerinden hızla kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Sabah mağazaya gelen çalışanlar, hırsızlığı farkederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

'ALARM ÇALARKEN SOYGUNA DEVAM EDİYORLAR"

Mağaza çalışanı Doğukan Şahin "Sabah saat 05.30 sıralarında kepengi patlatıp içeri girdiler.Hepsi maskeli ve eldivenli hırsızlar 2.5 dakika içinde soygunu gerçekleştirdiler. 110 civarı laptop gitti, zararımız 1 milyon civarında. Bulunmalarını talep ediyoruz. Arabayla gelip bir tur atıp keşif yapıyorlar.6-7 dakika kepengle uğraşıyorlar. Tabii kepengte alarm sistemi yok. İçeri girdikten sonra alarm çalıyor ama yetişemiyoruz maaleef. Alarm çalarken soyguna devam ediyorlar. 2.5 dakika civarında komple soyup götürüyorlar. 110 adet laptop bunun 45 tanesi sıfırdı. 1 milyon lira civarında değeri vardı, gitti. Polisler ekipleri çok kısa bir sürede geldi ama iş işten geçmişti. Olay yeri inceleme ekipleri de geldi ama maskeli ve eldivenli oldukları için birşey yapamadılar." diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilgisayar Ümraniye Güvenlik Hırsızlık Soruşturma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title