Haberler

Uluslararası GastroAntep Festivali şeflerin sunumlarıyla sürdü

Güncelleme:

Uluslararası GastroAntep Festivali'nin ikinci gününde ünlü şefler workshop sunumları gerçekleştirdi.

Uluslararası GastroAntep Festivali'nin ikinci gününde ünlü şefler workshop sunumları gerçekleştirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde düzenlediği festival, Batalhöyük'te devam ediyor.

Dün başlayan organizasyonun bugünkü bölümündeyse dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şeflerden İspanyol Juan Jose Losada ve Türk şeflerden Rafet İnce ve Cüneyt Asan'ın kendilerine has üsluplarıyla hazırladıkları ürünler, dijital ortamdaki izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Şef Losada, Gaziantep'in yöresel ürünlerinden de faydalanarak ciğer yaptı. Ardından Losada, kendi yöresine has bir ürün olan mantarı erişte şeklinde dilimleyerek makarna görünümü kazandırdı.

Ünlü Türk şef Rafet İnce ise Gaziantep'e özgü Ali Nazik yemeğine yeni bir yorum kattı.

Genelde bu yemek için kuzu kuşbaşı kullanıldığını belirten İnce, hazırladığı ürünü kıyma kullanarak tamamlayıp kimyon, zahter, sarımsak, yoğurt ve tahin ilavesi yaptı ve kıymaya boz fıstık ekleyerek hazırladığı ürünü servise hazır hale getirdi. İnce'nin sunumu dijital ortamda izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Geçen yıl Gaziantep'e özgü ürünleri kullanarak acılı, fıstıklı, sebzeli, patlıcan ve kuşbaşı olmak üzere 5 çeşit kebap sunarak katılımcıları kendine hayran bırakan Türk şef Cüneyt Asan, bu yıl yine anlatımı ve özgün sunumuyla takipçilerden takdir gördü.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Valiliği Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title