Haberler

Uçak Kazasında Ölen Liana Hananel'in Tabutuna Matemi Simgeleyen Siyah Örtü Örtüldü

Güncelleme:

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Liana Kalma Hananel'in tabutunun üzerine matemi temsil eden siyah bir örtü örtüldü. Örtünün üzerinde de Museviliğin sembolü olan davut yıldızı yer aldı.

İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybedenlerden Liana Kalma Hananel için, Ulus 1. Mezarlıkta cenaze töreni yapıldı. Cenaze törenine Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva da katıldı. Törende genç kadının yakınlarının oldukça üzgün olduğu gözlendi.

SİYAH ÖRTÜ DETAYI

Törende Liana Kalma Hananel'in tabutunun üzerine matemi temsil eden siyah bir örtü örtüldüğü görüldü. Örtünün üzerinde de Museviliğin sembolü olan davut yıldızı yer aldı.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Törenin ardından Hananel'in tabutu omuzlara alınarak defnedileceği mezarlığa götürüldü. Bu sırada Liana Hananel'in eşi Erol Hananel'in gözyaşları içinde tabutu omuzladığı görüldü.​ Liana Hananel Ulus Musevi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EŞİ ACI HABERİ ALINCA BAYILMIŞTI

Ünlü bikini tasarımcısı Liana Kalma, 8 aylık kızını bırakmak istememiş ancak Mina ile çok yakın dost oldukları için geziye gitmişti. Bilişimci eşi Erol Hananel ise acı haberi aldığında bayılmıştı.

Liana Hananel, eşi Erol Hananel ve kızıyla birlikte

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsak Haleva Türkiye Ulus İran 3.Sayfa Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Bakmadan Geçme

Nevşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muğla Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Mersin Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Manisa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Malatya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Konya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kütahya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kilis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kilis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırıkkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırklareli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırklareli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

500

Yorumlar (68)

gerçekler:

ulan benim gariban şehidimin haberini iki satırla geçiştirirsiniz yahudi haberlerini günlerce yazar çizersiniz yeter lan yeter Allah belanızı verisin medya topunuzu kahrı perişan etsin

23
7
yanıtYanıtla
haklı:

çok haklısın kardeşim

yanıt7
yanıt3
Fıko:

ALLAH rahmet etsin diyenler iyi bakın resimlere adamlar yavudi bunlar bizim ülkede sefa çekiyor biz cefa

10
11
yanıtYanıtla
Endişeliyiz:

gerçekten çok üzüldüm. Yemeden içmeden kesildim. Neyse öbür tarafta devam ederler partiye ;)

12
8
yanıtYanıtla
ne diyeyim:

ALLAH RAHMET EYLESİN. Sen deme kardeşim ben diyorum, benim cahilliğim. sen kendinden olmayan herkese bela okumaya devam et . . .

10
10
yanıtYanıtla
Azeri:

Sen önce kime rahmet okunur ögren.

yanıt7
yanıt7
Azeri:

Murat T. Asil cahil olan sensin.

yanıt1
yanıt0
matem:

siyah örtünün anlamı çok büyük. sırf habere tıklamak için reklam için kendinizi aşağılıyorsunuz. insanları çekmek için güzel başlıklar atıyorsunuz. ama içeriğiniz fış. haberden de hiçbir halt anladığınız yok. biraz geliştirin kendinizi artık. kaç yıldır hep aynısınız.

18
1
yanıtYanıtla
ihsan:

alın yazısı buymuş ALLAH RAHMET ETSIN

10
9
yanıtYanıtla
MİRKUT:

Çorum''da Feci Kaza! Yolcu Otobüsü, TIR''a Çarptıktan Sonra Yandı: 13 Ölü, 20 YaralıAYNI GÜN ÖLDÜ BİTTİ. . . ama adam zengin olunca yalakası çok oluyor. . kafanı nereye çevirsen zenginin acısı. . sonra da sövdü diyorlar. . .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title