Haberler

Türkiye - Polonya Maçının Ardından

Dha SPOR-Türkiye - Polonya maçının ardından Başantrenör Ferhat Akbaş: "Tüm maç inanılmaz istekli ve bayrak için oynadık" Neriman Özsoy: "Bu madalyayı evimin en güzel yerine koyacağım" Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda Polonya'yı 3-0 yenerek altın madalyayı kazanması sonrası açıklama yapan milli takım başantrenörü Ferhat Akbaş, "Böyle bir başarı kazandığımız için çok mutluyum" dedi.

Dha SPOR- Türkiye - Polonya maçının ardından

Başantrenör Ferhat Akbaş : "Tüm maç inanılmaz istekli ve bayrak için oynadık"

Neriman Özsoy: "Bu madalyayı evimin en güzel yerine koyacağım"

Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda Polonya'yı 3-0 yenerek altın madalyayı kazanması sonrası açıklama yapan milli takım başantrenörü Ferhat Akbaş, "Böyle bir başarı kazandığımız için çok mutluyum" dedi.

Ferhat Akbaş, "Bu gelen başarıdan dolayı çok mutluyum. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.Bugün burada kalpten ve yürekten oynadılar. Tüm maç inanılmaz istekli, bayrak için oynadık. Fazla söyleyecek bir şey yok ülkemize ve ülkemiz sporuna bu madalya armağan olsun" şeklinde konuştu.

Türkiye Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Akbaş, Azerbaycan tarafından ilk defa düzenlenen Avrupa Oyunları hakkında ise, "Avrupa Oyunları bence Olimpiyatlar kadar profesyonel bir organizasyon oldu. Azerbaycan çok müthiş bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Onları da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Milli voleybolcularımızdan Neriman Özsoy ve kaptan Güldeniz Önal da açıklamalarda bulundular.

Oynadığı başarılı voleybol ile milli takımımızın oyunlardaki en skorer ismi olan Neriman Özsoy, "Bugün bu madalya bir sporcunun yaşayabileceği en mutlu anlardan biri. Bu madalyayı evimin en güzel yerine koyacağım. 2013-2014 yılı milli takım için çok iyi geçmemişti ama bu altın madalya ile geri dönüş yaptığımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

"HERKES SAHADA TAKIM İÇİN SAVAŞTI"

Milli Takımımızın kaptanı Güldeniz Önal, ise burada kazanılan başarının çok önemli olduğunu ve gelecek için çok iyi olduğunu söyledi.

Tecrübeli oyuncu, "Bugün burada hepimiz çok iyi oynadık. Herkes sahada takım için savaştı ve başarılı olduk. Burada hiç forma şansı bulamayan oyuncu ile sürekli oynayan diye bir ayrım olmadan hepimiz çok sevindik. Bazı maçlarda zorlansakta bu genç ve yeni bir takım olduğumuz içindi. Herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ferhat Akbaş Polonya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title