Haberler

Türkiye Bülteni 5

İzmir'de İki Kız Kardeşin Öldürülmesi ************************** 1)14 Yaşındaki Kuzen Gözaltına Alındı Balçova'da İki Kız Kardeşin Öldürülmesi Olayıyla İlgili Teyzelerinin Oğlu 14 Yaşındaki E.a. (Eray Akbağ) Gözaltına Alındı. Kapının Zorlanmaması ve Evde Ayakkabı İzi Bulunmaması Üzerine Polis İki Kızkardeşin Akrabaları Üzerine Yoğunlaştı. Akrabaların İfadeleri Alınırken Geçen Hafta, Öldürülen...

İZMİR'DE İKİ KIZ KARDEŞİN ÖLDÜRÜLMESİ

**************************

1)14 YAŞINDAKİ KUZEN GÖZALTINA ALINDI

Balçova'da iki kız kardeşin öldürülmesi olayıyla ilgili teyzelerinin oğlu 14 yaşındaki E.A. (Eray Akbağ) gözaltına alındı.

Kapının zorlanmaması ve evde ayakkabı izi bulunmaması üzerine polis iki kızkardeşin akrabaları üzerine yoğunlaştı. Akrabaların ifadeleri alınırken geçen hafta, öldürülen kızların teyzelerinin oğlu E.A.'yı evlerinden VCD ve 150 YTL çaldığı yolunda suçladıkları ortaya çıktı. Polis iki kızla aynı okula giden E.A.'yı gözaltına aldı. Kanlı elbiseleri de bulunan ve elinde kesikler olan E.A. suçunu itiraf etti. E.A.'nın, teyzesinin kızı Zekiye Kır'ın kendisini hırsızlıkla suçladığını, bunu konuşmak için eve gittiğini, konuşma sırasında Zekiye Kır'ı kendisine saldırınca bıçaklayıp öldürdüğünü, balkona kaçan Aylin Kır'ı da görgü tanığı bırakmamak için bıçakladığını, bu sırada balkondan düştüğünü anlattığı belirtildi.

Bu arada apartmanda oturanlardan Gamze Laleli akşam saatlerinde bir erkekle kızların bağırışmalarını duyduklarını ancak aile içi kavga sandıklarını söyledi. Laleli, daha sonra düşme sesi duyunca palise haber verdiklerini anlattı. Öteyandan sitenin girişindeki güvenlik kamerasında E.A.'nın görüntüsüne rastlanmadı. Kameranın kayıt yaptığını bilen E.A.'nın tel örgülerden atlayarak içeriye girdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title