Haberler

Türk Deniz Görev Grubu Moritanya'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Türk Deniz Görev Grubu, 1-2 Nisan tarihlerinde Moritanya'yı ziyaret etti.

Türk Deniz Görev Grubu (TDGG), 1-2 Nisan tarihlerinde Moritanya'yı ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Deniz Görev Grubu'nun Moritanya'nın Nuakşot Limanı ziyareti kapsamında Nuakşot Valisi M. Fall N'Guıssaly, Moritanya Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Isselkou Cheikh El Wely, Nuakşot Belediye Başkanı Maty Mint Hamady ve Moritanya Genelkurmay Başkanı Yardımcısını makamında ziyaret ettiği kaydedildi. Türkiye'nin Nuakşot Büyükelçisi Musa Kulaklıkaya, Nuakşot Valisi, Belediye Başkanı, Moritanya Deniz Kuvvetleri Komutanı, Milli Savunma Bakanlığı Temsilcisi ve Nuakşot Liman İşletmeleri Müdürü tarafından da TCG GEDİZ'in ziyaret edildiği ifade edildi.

TDGG Komutanı Tuğamiral Ali Murat Dede ev sahipliğinde TCG GEDİZ'de düzenlenen resepsiyona yabancı ülkelerin diplomatik temsilcileri ve askeri ataşeleri, UNICEF ve Dünya Sağlık Örgütü bölge temsilcileri, Moritanya Milli Savunma Bakanlığı temsilcileri ve Nuakşot'ta bulunan askeri ve sivil zevatın iştirak ettiği belirtilerek, "Eğitim yardımı olarak Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri tarafından gönderilen kitaplar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 2 Nisan 2014 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Nuakşot Büyükelçiliği'ne teslim edilmiştir" denildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı Moritanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title