Haberler

Trakya Kariyer Fuarı düzenlenecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Trakya Kariyer Fuarı, 27-28 Aralık tarihlerinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Fuar, 5 üniversitenin katılımıyla geniş bir program sunacak.

Trakya Kariyer Fuarı gerçekleştirilecek

Edirne'de düzenlenecek Trakya Kariyer Fuarı, firma yetkilileri ve öğrencileri buluşturacak

EDİRNE - Edirne'de Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, paydaş üniversitelerin katkılarıyla 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek 'Trakya Kariyer Fuarı', firma yetkilileri ve öğrencileri bir araya getirecek.

27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan 'Trakya Kariyer Fuarı', ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Edirne Valisi Yunus Sezer ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Fuarın Edirne açısından önemli bir etkinlik olacağını söyleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, ayrıca kentin tanıtımı açısından da faydalı olacağını belirterek Edirnelileri etkinliğe davet etti.

"Önemli sanayi kuruluşlarını öğrencilerimizle bir araya getireceğiz"

Güzel ve verimli bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını dile getiren Vali Sezer, "5 üniversiteden rektörlerimiz ve öğrencilerimiz Edirne'ye gelecek. Bu illerin valileri kentimize gelecek. Önemli sanayi kuruluşlarını öğrencilerimizle bir araya getireceğiz. Hem kendilerini tanıtacaklar hem de öğrencilerden başvuru formalarını alacaklar. Çok önemli isimler Edirne'ye gelerek öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşacaklar. Yaklaşık 2 aydır arkadaşlarımız yoğun bir çalışma yürütüyorlar. Fuarda önemli panel ve etkinlikler olacak" ifadelerine yer verdi.

"İki büyük panel yapılacak"

Bugüne kadar fuara 251 firmanın kayıt yaptırdığını söyleyen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise, geniş katılımlı bir fuar düzenleneceğini belirtti. Güzel bir açılıştan sonra 2 büyük panel yapılacağını aktaran Rektör Tabakoğlu, "Biri savunma sanayisinin paneli, diğeriyse bölgenin kalkınmasında üniversitelerin rolünün ele alındığı panel olacak. Bu panele 5 rektörümüz katılacak. 21 meslek, sektör, kariyer fırsatı ve kariyer planlaması toplantısı olacak. İşe alım süreçleri, firma tanıtım ve eğitim etkinlikleri olmak üzere toplam 35 etkinlik yapılacak. Bölgenin şimdiye kadar yapılmış en büyük etkinliğine hazırlanıyoruz" dedi.

Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Üniversitesi, Bandırma Üniversitesi olmak üzere 5 üniversitenin fuara katılacağını belirten Rektör Tabakoğlu, bu üniversitelerin rektörleri ve öğrencileri ile büyük ve önemli firmaların fuara katılmış olacağını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Aralık Etkinlik Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title