Haberler

Tosya D-100 Karayolu Bayrama Yetişiyor

Tosya ilçesinde, 40 derece sıcağın altında D-100 Karayolu’nda hummalı bir çalışma devam ediyor.

Tosya ilçesinde, 40 derece sıcağın altında D-100 Karayolu'nda hummalı bir çalışma devam ediyor. Müteahhit firma, karayolunda çalışmalara 24 saat aralıksız devam ediyor.

2014 Valiler Kararnamesi ile Kastamonu'ya atanan Vali Şehmus Günaydın, 15 Haziran 2014 günü Tosya'yı ziyaret edip D-100 Karayolu'nun bölünmüş yol yapımı çalışmaları devam eden kısmında incelemelerde bulundu. Vali Şehmus Günaydın'a, yüklenici firma yetkilileri yolun Temmuz ayı sonuna bitirileceği sözünü verdi. Yol yapım çalışmalarına hız veren yüklenici firma yolun bitirilmesi için 24 saat aralıksız çalışıyor. İşçiler hava sıcaklığının 40 dereceyi gördüğü Ramazan günlerinde yolun Ramazan bayramına yetişmesi için emek sarf ediyor. Geçen yıl bayram arefesinde yaşanan yoğun bayram trafiğinin sürücülere zor anlar yaşattığını hatırlatan firma yetkilileri, bu Ramazan Bayramı'nda D-100 Karayolu'nda seyahat eden sürücülerin Tosya'dan geçerken sıkıntı yaşamamaları için yolu bayrama yetiştirmeye çalışıyor.

Firma yetkilileri, yolu bitirmeye çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: "Önümüz bayram yol kalabalık oluyor. Burada yapım çalışmaları nedeniyle yol tek şeride düşüyor. Bölünmüş yol bir anda çift yönlü olunca sürücüler sıkıntı yaşıyor. Biz firma olarak bayramda D-100 Karayolu'nun Tosya bölümünü kullanacak olan sürücülerin rahat ve keyifli yolculuk yapmaları için 24 saat çalışıyoruz. Asfaltı döküyoruz, 3 kilometre mesafemiz kaldı. İnşallah bayrama yetiştireceğiz. Amacımız, bu güzergahı kullananların ailelerine ve sevdiklerine rahat bir şekilde kavuşmalarıdır."

Gece gündüz soğuk sıcak demeden yoğun çaba gösteren yüklenici firma yol yapım çalışmalarını Ramazan Bayramına bitirerek bölünmüş yol olarak sürücülerin hizmetine açılacak. Müteahhit firma yol yapım çalışmasını Temmuz sonuna bitirerek Vali Şehmus Günaydın'a verdiği sözünü de tutmuş olacak. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500

Yorumlar (1)

DOBRA-37:

İNŞALLAH YETİŞİRDE BU İKİ DÖRTYOL KAVŞAĞI NE ZAMAN BİTECEK. ÇOK CANLAR YANINCAMI BİTECEK. BUNLARDAN Bİ HABER VARMI SEÇİMDE GÖSTERDİLER BİR YALAN BELGE HALA TOSYALI YALAN YALIN DUR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title