Haberler

Topluma Örnek Olmalı

CHP Milletvekili Gökhan Durgun'a Sokakta İhtiyaç Giderdiği İçin İdari Para Cezası Kesen Mehmet Yeloğlu, 'Topluma Örnek Olması Gereken Birinin Böyle Olumsuz Davranış Sergilememesi Gerekirdi.

CHP Milletvekili Gökhan Durgun’a sokakta ihtiyaç giderdiği için idari para cezası kesen Antakya Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Mehmet Yeloğlu, "Topluma örnek olması gereken birinin böyle olumsuz davranış sergilememesi gerekirdi. Milletvekili, toplumun örnek aldığı ve toplumu temsil eden biri" diye konuştu. Yeloğlu, olayı şöyle anlattı: "Sayın Durgun, 20 Temmuz tarihinde olayın meydana geldiği saatlerde önce vatandaşlarla tartışmış, billboard’lara izinsiz şekilde kendi afişini asmış. Buna tepki gösterenlere hakaret etmiş ve birkaç kişiyi de darp etmiş. Bütün bunlar polis tutanaklarına yansımış. Sayın Durgun, daha sonra caddede ihtiyacını gidermiş." Cezanın Durgun’a iletildiğini söyleyen Yeloğlu, ödemenin yapılmaması halinde Durgun’u icraya vereceklerini de sözlerine ekledi. ANKA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title