Haberler

Ataşehir'de TIR Devrildi: 1 Yaralı

Güncelleme:

TEM Otoyolu Ataşehir Dudullu kavşağında kağıt yüklü bir TIR virajı alamayarak devrildi.

Ataşehir'de virajı dönen bir TIR'ın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Yaralı sürücüye ilk müdahale çevreden yardıma gelen vatandaşlar tarafından yapıldı.

Kaza saat 12.30'da TEM Otoyolu Dudullu kavşağında meydana geldi. Kenan Yılmaz'ın kullandığı 34 VJ 721 plakalı kağıt yüklü TIR virajı alamayarak devrildi. Bariyerleri parçalayarak devrilen TIR'ın sürücü kabini hasar gördü. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kenan Yılmaz kendi imkanlarıyla TIR'dan çıktı. Yaralanan sürücüye ilk müdahale çevreden yardıma gelen vatandaşlar tarafından yapıldı. Kazayı gören çevre sakinleri olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırdı.

Kenan Yılmaz olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü tanığı bir sürücü "Ben karşı şeritten geliyordum. TIR'ın dorsesi bir anda havalandı, daha sonra da devrildi. Muhtemelen dorsesindeki yükün kayması sonucu devrilmiş olabilir" diye konuştu. Polis ekipleri TIR'ın devrildiği yerde önlem alarak trafik akışını düzenledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Yılmaz Ataşehir Dudullu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title