Haberler

Başkan Tezcan ve Başkan Tanık Esnafı Dinledi

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'la birlikte Çankaya sokaklarını gezen Başkan Bülent Tanık, taksici esnafını dinledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile Çankaya'yı gezdi, esnafla bir araya geldi. Taksici esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Tezcan ve Tanık, Ankara'da taksi durağı ve ulaşım sorunlarını, şoför olarak hizmet vermenin zorluklarını aktaran Sokullu Lise Taksi esnafını dinledi.

Taksi duraklarının yenilenerek günümüz ihtiyaçlarına uyarlanması konusunda Çankaya Belediyesi'nin kendilerine yardımcı olmalarını dileyen şoför esnafına ihtiyaçların aciliyetine göre bazı duraklarda yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Bizler de sizlerin çağdaş duraklarda hizmet vermenizi istiyor, şehir içi erişimde yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. Arkadaşlarımız tüm durakların sorunlarını yakından takip ediyor, yakında bu konudaki yenileme çalışmalarımızı açıklayacağız," dedi.

Çayların içilip durak hatırası fotoğraf çekimleriyle son bulan kahvaltılı toplantıya mahalle muhtarları ve çevre esnafı da katılarak, Başkan Tanık'a semtte yapılan kapsamlı park ve yol düzenlemelerinden dolayı teşekkür ettiler.

Taksici esnafıyla yapılan kahvaltının ardından, 2 Temmuz, Berfo Ana parkları ve Çansera Kent Bahçesi'ni Başkan Tanık'la gezen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Çankaya Belediyesi'nce yapımı devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceleme olanağı buldu.

ODTÜ'den geçecek olan yolun altında kalacak olan Berfo Ana Parkı'nda da incelemeler yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, ODTÜlülerin parka da, okullarına da ağaçlarına da sahip çıkacaklarını söyledi.

Çansera Kent Bahçesi hakkında bilgi veren Başkan Tanık, Ankaralıların en fazla ilgi gösterdiği 65 dönüm aktif alana sahip Ahlatlıbel Tesisleri'nden sonra 90 dönüm büyüklüğündeki Çansera'nın kentin her yerine eşit mesafede, konser alanı, spor alanı, yeme içme noktaları, çiçek üretim ve satış noktaları ile özel bir ilgi odağı olacağını aktardı. Tanık, Çansera'da kendi kurdukları üretim tesislerinde yıllık 500 bin çiçek üreterek kentin sokaklarına ve parklara renk kattıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çankaya Belediyesi Bülent Tezcan Bülent Tanık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title