Haberler

"Teşkilat" dizisi, 3. sezona izleyicinin yoğun ilgisiyle başladı

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizilerinden "Teşkilat", 3. sezonunda hikayesini İstanbul'a taşıdı.

TRT 1'in sevilen dizilerinden "Teşkilat", 3. sezonunda hikayesini İstanbul'a taşıdı.

Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenisini kazanan dizi, yeni sezona da zirvede başladı. Dizinin 2 Ekim'de yayınlanan 49. bölümü, reyting sonuçlarına göre açık ara birinci oldu.

Yönetmenliğini Burak Arlıel'in yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz Yalçın, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı ve Ela Naz Koçak yer alıyor.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni sezondaki hikayesi özetle şöyle:

"Milli İstihbarat Teşkilatının isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu 'Şirket' yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin Türkiye'ye yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir. Sınırlarda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. Bu tehditler neticesinde, Teşkilat içindeki yeni ekip bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Teşkilat Haberler

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Manifesting nedir? Nasıl manifest yapılır? YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR? Yavuz Ağıralioğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title