Haberler

Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adliye önünden güvenlik önlemi alan polisler Zanlıların otobüsle adliyeden çıkışı Kocaeli'deki terör operasyonu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP İlçe Eş Başkanı'nın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP İlçe Eş Başkanı Hikmet Koçak'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adliye önünden güvenlik önlemi alan polisler

Zanlıların otobüsle adliyeden çıkışı Kocaeli'deki terör operasyonu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP İlçe Eş Başkanı'nın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP İlçe Eş Başkanı Hikmet Koçak'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden Koçak'ın da aralarında bulunduğu 9'u mahkemece tutuklandı, 4 şüpheliye elektronik kelepçe takılarak 90 gün ev hapsi verildi.Diğer 9 şüpheli ise 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.Darıca ilçesinde terör örgütü PKK üyelerine yönelik 23 Şubat'ta helikopter destekli düzenlenen operasyonda Koçak'ın da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alınmış, HDP İlçe Başkanlığı binasındaki aramada bilgisayar ve bazı dokümanlara el konulmuştu. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Hikmet Koçak Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title